Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fáj az intimgyanta? Meguntam, hogy a puncimat ketnaponta kell borotvalni.
Figyelt kérdés
2016. júl. 16. 19:05
1/7 anonim válasza:
Mennyire bírod a fájdalmat?
Ha elég jól viseled, akkor nem gázos.
Mondjuk én mazochista vagyok, élvezem ha fáj, szóval nekem kellemes élmény.
De azt erősen tudom neked ajánlani, hogy ne magadnak csináld. Mert úgy rettenetes.
2/7 anonim válasza:
Nem olyan vészes és megéri. Hetekig sima marad :) mindenképp kozmetikussal csináltasd.
3/7 anonim válasza:
És ha egy pasi borotválná neked? f.
4/7 anonim válasza:
Én is gyantáztatom az első borzasztó volt de utánna hozzá lehet szokni. 22/l
5/7 anonim válasza:
Elmondom neked, hogy én rettegtem tőle, mert alacsony a fájdalomküszöböm, vékony a bőröm, erős a szőröm. Mindenemet gyantáztattam, ezt kivéve. Rászántam magam végre, és semmi! A karom, vagy a combom jobban fáj százszor, pedig első alkalommal, hogy úgy mondjam eléggé naturális állapotban volt a szőrzetem odalent. Nem kellett volna félni tőle.
6/7 anonim válasza:
Nekem borzalmasan fáj, de megéri, 3-4hétig nem kell vele foglalkozni utána :)
7/7 anonim válasza:
Nem olyan szörnyű (de fájdalomküszöb kinek mi), de kell hozzá némi akaraterő hogy ténylegesen rászánd magad a tépésre:D...Ha nem más csinálja persze. Amúgy egy idő után, a tested automatikusan érzéstelenít egy kicsit, meg belelendülsz nem figyelsz rá annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!