Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki soxor említi hogy neki aztán nagy a farka, annak tényleg nagy lehet, vagy csak duma?
Figyelt kérdés
2016. júl. 16. 17:23
1/9 anonim válasza:
Duma. Akinek nagy, annak nem kell hangoztatnia.
3/9 anonim válasza:
Duma!! Nekem 2 pasi dicsekedett, hogy nagy farka és mind a ketten ugyanazt a képet küldték el! Ennyit rólatok fiúk! :D 25L
5/9 anonim válasza:
Ne a faszikat kérdezd hanem a volt csajait
6/9 anonim válasza:
Általában csak duma! Azt mondják aki állandóan a farkával henceg illetve állandóan a farkáról beszél annak általában kicsi p***cse van... Legalábbis ezt mondják. 22 N
7/9 anonim válasza:
Irónia Oxid módra:
"A kis kocsimmal a nagy f-aszomat kompenzálom."
8/9 anonim válasza:
Magamtól nem emlegetem senkinek, aki rákérdez annak megmondom hogy igen, meg a lány aki odakerül majd meglátja hogy az, ennyi
9/9 anonim válasza:
Igaz lehet. Én sem szoktam kérkedni vele, pedig nem kicsi, bár van nálam nagyobb méretű is.
Aki folyton emlegeti , hogy neki hatalmas, annak valószínűleg átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!