Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női orgazmus? Hogy tudnám elérni párommal?
párommal lassan fél éve kezdtünk el szexelni ezelőtt nem volt senkim.
Amikor kívül csinálja könnyen eltudok menni, ezzel nincs is bajom :)
De amikor szexelünk egyszerűen képtelen vagyok hüvelyi orgazmusra, egyátalán biztos van?
Vagy ez még kb 30alakalom után korai lenne?
Mostanába egy új pózba vagyunk, eszméletlen gyorsan tudja csinálni a párom, és eszméletlenül élvezem, egy teljesen más érzést nyújt, kb olyan mintha, nem tudnám eldönteni most jót vagy rosszat érzek, de persze eszméletlenül élvezem, de nem érzem hogy ebből lehetne e bármi is, még sose éreztem "hüvelyi orgazmust" ha egyátalán létezik, nem tudom hogy kéne jönnie, milyen érzés.
Tudtok segíteni? ebből így lehetne olyan orgazmusom? jóúton haladunk? mit próbáljak ki?
a válaszokat előre is köszönöm!
18L
Probald meg vele (vagy velem amikor nincs itthon ;-) ) azt a pozt, amikor hason fekszel es ugy teszi (vagy teszem en) be. Tudod mas szogbol tolja. Csodakat tehet veled. ;-)
Irj!
7.: Nem vagyok nyúl, se tapasztalatlan, tudom, mi a jó nekem és hogyan, ismerem a testem. De azért köszi a segítő szándékot. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!