Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti szeretitek ha a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szeretitek ha a nő kezdeményez? És hogy szeretitek? Mármint hogy mit csináljon?

Figyelt kérdés
Pl üljön veled szemben az öledbe és kezdjen nagyon hevesen csókolni? Vagy lökjön le az ágyra és másszon rád?
2016. júl. 14. 22:25
 1/6 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Ejtsen le valamit, villanjon ki hogy nincs rajta bugyi és csöppenjen le a nedve.
2016. júl. 14. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen ,szeretem.

Mind a kettő felvetés jó. A legjobb szerintem mégis az ,ha a farkadat elkezdi simizni ,először. Persze ,ha fiatalabb a lány ,mint én. Ha idősebb akkor egyből vágjunk a lovak közé. ;)

2016. júl. 14. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Vegye ki a protkot

abból már tudom,hogy akció lesz

2016. júl. 14. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem rossz, jól esne :)
2016. júl. 14. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Írjon ki kérdést gyakorin. :)
2016. júl. 14. 22:35
 6/6 anonim válasza:
CSókoljon meg párszor vegye elő a farkamat és istenigazából szopjon le,abból tudni fogom h nagy dugást tervez
2016. júl. 14. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!