Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire probléma az ha hatalmas golyóim vannak?
Figyelt kérdés
Emellé társul egy 20 cm hosszú és 5.3 cm vastagságú pénisz. Képet nem küldök, csak érdekel a válasz.
25F
2016. júl. 14. 21:18
1/10 anonim válasza:
Nem a golyóiddal dugod meg a lányt. :D
4/10 anonim válasza:
Utolsó. Gondolom igen merev állapotban akkora neki... Az azért dúrva lenne ha lankadtan lenne ekkora.... Mereven akkor giga farok lenne ami Úr Isten! :D 😄😄😂
5/10 icu75 válasza:
Nem baj öregkorodban majd terpeszbe állsz és lehet lengőtekézni :-)
Viccen kívül: nincs itt probléma!
6/10 anonim válasza:
Az lenne a fura, ha ekkora peniszhez minigolyok tartoznanak. Nyugi, nincs baj!
7/10 anonim válasza:
Nem a golyoid miatt problemaznak a lanyok nyugi.. Szerintem a meret az ami nem fekszik nekik mivel atlagon feluli.
8/10 anonim válasza:
Golyóid átmérője, kerülete, térfogata?
Enélkül hogy tudná bárki megmondani?
9/10 anonim válasza:
Maga a ' szerszám , nekem nagy lenne :D de szeretem a formás, mutatós, golyókat. Nem baj az ha nagyobbacska :D
10/10 electroman75 válasza:
Nem a golyókkal van a baj hanem az agyaddal:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!