Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a maszturbálást is jónak tartom, nem csak a szexet?
mindenki mondja, hogy a szex sokkal jobb, de szerintem nincs igazuk. csak más. szerintem a maszturbáció nem valami hiányt pótló szexuális tevékenység-csökevény, mint ahogy a legtöbben gondolják, hanem egyszerűen a szex egy formája. hiszen a szexnek ezer fajtája van, lehet kettesben csinálni, rengeteg pózban, lehet hármasban vagy még többen, akkor miért ne lehetne egyedül is? az mitől gáz? meg egyáltalán mért kell valami szánalmas, gyerekes tevékenységnek tartani, amikor tök jó, és néha ezt is kívánja az ember. azt is szokták mondani, hogy egy idő után unalmas, nincs benne változatosság. hát, szerintem aki ezt mondja, annak szexben sincs túl sok fantáziája. masztizásnál is ezerféle dolgot ki lehet próbálni, játékszereket is pl. szóval miért ilyen idióta a társadalom, hogy egyáltalán bármilyen szexuális tevékenységet megbélyegez?
mondjuk egy komoly kapcsolatnál, ahol a szex szeretkezés, az tényleg talán több, jobb, mint bármilyen más szex, de szerintem még ilyen esetben se gond, ha az ember néha egyedül szereti csinálni. szerintetek?
27/F
Igazad van.
Szerintem a maszturbáció még jobb is, annak a végén legalább elmegyek.
N
A maszturbálás még hosszútávú párkapcsolatban is egészséges, nincs azzal semmi gond. Szerintem nagyobb probléma az, ha az ember már saját magával se foglalkozik még ennyire se... Az meg, hogy valaki lefektet egy ribi ürítési céllal kb maszturbáció szinten van érzelmi viszonylatban, de inkább még azt se éri el...
Első, a szexben is el kellene tudnod élvezni, bár gondolom ez inkább a párodon múlik, de beszéld meg vele, hogy mi a gond és min kéne változtatni. Ahogy mondani szokták, az igazán jó szex fejben dől el és nem csak annyiból áll, hogy azt mondom magamnak, hogy nah, most jó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!