Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagy mell fanatikusok miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy mell fanatikusok miért ilyen bunkó parasztok?

Figyelt kérdés

Kiraknak egy kepet a netre amin van egy szep csaj de kicsi a melle és egyből elkezdenek bunkoskodni meg pedofilozzak azokat akiknek a kisebb tetszik. Ezen az oldalon is. Kíváncsi lennek ha valasztaniuk kéne egy nagymellu de nem szép arcú elviselhetetlen no és egy kismellu nagyon szép jófej csaj közül kit választanak.

És most nem azt mondom hogy minden pasival baj van aki szereti a nagy mellet (is) hanem azokról a nagy mell fanatikusokrol akiknek a nő c kosár fölött kezdődik.

2016. júl. 14. 14:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16%

#8! Milyen jogon nevezel annak aminek? Agyatlan vagy?

Azt állítottam hogy nőies legyen! Nem kell C+os tőgy.

Neked meg akadjon a torkodon az általad említett 30 centis farok!

Ez a farkas kijelentésed is csak azt bizonyítja mennyire agynélküli vagy! Ennyi ésszel szabadlábon... Keress inkább egy kötelet!

2016. júl. 14. 15:17
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem csak 70B-s cicim van, de mellette nagyon vékony és nőies vagyok. Eddig mindenki imádta a melleimet, és én sem szégyenlem egyáltalán. Biszexuális vagyok, nekem is a kis mellű vékony lányok tetszenek. Volt olyan barátom, aki világ életében a nagy mellekre bukott, az enyémet mégis imádta. Nem ezen múlik a nőiesség vagy az erotikus kisugárzás.

22/N

2016. júl. 14. 15:18
 13/24 anonim ***** válasza:
8%

Már megint a férfiakat szidjátok. Több kérdésnél bebizonyosodott már, hogy a nők sokkal rosszabbak.

Pl. Minimum 17cm legyen neki, jó vastag, bírjon fél órát, ne legyen kövér, magas legyen, izmos, gazdag, stb...

Ezekhez képest az a pár ember, aki bunkózik a mellméret miatt, az nem is számít.

Csak akkor vagytok kicsit is külömbek, ha nektek egyik sem fontos a példaként is felsoroltak közül. De akkor is csak azoknál, akik bunkóznak a kicsi cici miatt.

2016. júl. 14. 15:27
 14/24 A kérdező kommentje:
En nem a férfiakat szidom. Hanem akiknek a nagy mellem múlnak a dolgok. És nem mondtam h csunya a nagy mell, nem a mereten mulik.
2016. júl. 14. 15:30
 15/24 anonim ***** válasza:

És most nem azt mondom hogy minden pasival baj van aki szereti a nagy mellet (is) hanem azokról a nagy mell fanatikusokrol akiknek a nő c kosár fölött kezdődik.

Vannak ilyen pasik is ez miért baj.

Amúgy de a pasikat szidod.

Nekem pl a csontvázak nem jönnek, már pedig azoknak nincs mellük.

Esznek reggelire egy két kekszet, ebédre egy joghurtot.

És várják a csodát, hogy nincs mellük.

De mondom pasik között is van különbség,

És nem mond hogy nem röhögtél már te is olyan pasin aki nem az eseted, mert akkor magadnak is hazudol.

2016. júl. 14. 15:40
 16/24 A kérdező kommentje:
Probalkoztak facen Olyanok akik nem jottek be de nem ereztem késztetést h röhögnék. Egyen röhögtem mert fizetni akart, én meg szepen elmagyaráztam neki hogy mi van.
2016. júl. 14. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:
18%

Na és te akkor miért válogatsz?

Ha pasik ne legyenek már ilyenek...

2016. júl. 14. 15:55
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
# 11 a szarkazmus fogalma látom nálad ismeretlen. Pont nem kell 30 centis farok, TI hiszitek azt.
2016. júl. 14. 16:10
 19/24 Ildike17 ***** válasza:

Utolsó ne hazudj.

Most nyári gyakorlaton, idősebb csajokkal dolgozom.

Egésznap az a téma melyik pasinak milyen görbe a nudlija, milyen kevés az ágyban, másiknak milyen izzadós. Egyik kiröhögi a másikat.

Én szégyenlem magam 17 évesen köztük.

Szóval nem kell itt, egyik felet sem vádolni, vagy félteni.

Ahány ember annyi szokás.

2016. júl. 14. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
Nem hazudok, csak magamból indultam ki. De bízom benne, hogy a nagy többség akkor sem ennyire felszínes és kárörvendő.
2016. júl. 14. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!