Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek Nem kielégítőbb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek Nem kielégítőbb a szerelemből történő szex?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy mindenki érzéketlenül teszi.Vannak ebben is kivételek, de amit itt tapasztaltam érett nő létemre, nagyon lehangoló...
2016. júl. 14. 12:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sajnos itt is azt látom a lepontozásokból, hogy aki a szerelem mellett voksol, annaka véleménye nem tetszik az embereknek.Tehát hajrá érzéketlenség.Kiábrándító..Köszönöm a kommenteket.Szép délutánt mindenkinek.
2016. júl. 14. 15:15
 12/12 RoseTyler ***** válasza:

Nekem a szex sosem kapcsolódott igazán össze a szerelemmel. Úgy igen, hogy akibe szerelmes vagyok, azzal mindenképp vágyom szexelni. De amikor szexre kerül a sor, ott már szinte minden más kikapcsol a fejemben. Lényegében akkor már tök mindegy, hogy szeretem-e vagy sem... Jó pasi, dugjon meg és kész.

Amúgy én életemben egyszer voltam olyan igazán őrülten szerelmes elérhető pasiba (elérhetetlen volt még rajta kívül), ott elutasítást kaptam. Kétszer is. Azóta már nem megy ez a típusú szerelem, de nem is hiányzik. A mostani párommal is szexszel kezdtük, aztán folytattuk is, és idővel megszerettük egymást, de egyikünk sem szerelmes úgy, mint életünk (egy-két) nagy szerelmébe. Talán nem is baj, mert így legalább eszünknél marad(t)unk. A szex meg kellően kielégítő, nem szoktunk ezen érzelgősködni. 32N

2016. júl. 14. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!