Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire az első szextől? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már egy éve együtt vagyok a barátommal, de nem feküdtünk még mindig le, mert annyira félek... vagy nem is tudom.
Nagyon szeretem és akarom őt, de mikor odaérünk, mindig bepánikolok...néha úgy érzem, pánikrohamom lesz.
Fogalmam sincs, miért lehet... nem emlékszem semmi olyan lelki traumára, ami történt velem ezzel kapcsolatban, de vajon mi oka lehet?
Néha már az is megfordul a fejemben, hogy mi van, ha soha nem lesz több pettingnél?!
2016. júl. 13. 23:49
11/12 anonim válasza:
Arra utal, hogy nem vagy még érett rá. Én is ilyen voltam, kerestem mi bajom lehet, már mindenre gondoltam, aztán egyik napról a másikra eltűntek a félelmeim. Szóval azt tanácsolom hogy várj, én is azt hittem sose lesz vége, hogy aszex vagyok, hogy sose lesz aki így elfogad, hogy pszichológushoz kell járjak, stb, aztán végül semmit se tettem, csak idővel felnőttem a feladathoz:) Pedig én is felnőtt voltam ekkor, több mint egy éve tartott a kapcsolat, minden klappolt. Szóval nyugi, eljön majd az ideje, nincs veled semmi gond:)
12/12 anonim válasza:
Pedig a tested nem valami oltár, ami szent.
Meg leszel du.gva. S le fogod nyelni. Ha nem akarod akkor is. Vagy.... ha nagyon nem akarod, akkor szűz maradsz mindörökké. A pasid meg félredug. (Jegyzem meg erre már most is van esély.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!