Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan erzem magam a vilag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan erzem magam a vilag legnagyobb balakjanak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem itt egy lannyal. Talakozgattunk es en tobbet ereztem iranta es ugy tunt ot is erdeklem. A nagy tavolsag ellenere talalkozgattunk es semmit sem eroltettem ra azt hittem ertekelik a lanyok ha a mai vilagban valaki var... csak o kozben lebukott hogy masok rakjak meg vagy elegitik mi mas modon. Komolyan nem tudom tultenni magam azon hogy igy jartam mert en tenyleg odavoltam erte.:(
2016. júl. 13. 23:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ő a balek, mert lebukott, na meg mert hiányzik a gerinc az anatómiai felépítéséből. Sokan, nagyon sokan vannak az órabéres hölgyek manapság...
2016. júl. 14. 00:07
 12/20 A kérdező kommentje:
aztan meg sirnak ha a soundon otthagyjak oket miutan meglettek fektetve
2016. júl. 14. 00:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad ebből kiindulni. Vannak rendes meg idióta lányok is. Keresni kell rendeset és minden jó lesz :) F
2016. júl. 14. 00:19
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
Édes istenem ti komolyan így megbíztok a nőkben? :D most komolyan? Hallod első talin megkellett volna dugnod azt otthagyni. Ne érezzetek már. A mai nők nem olyanok a lányok meg pláne. Az értelmi fogyi erika erre mit szól itt is a férfi a hibás? :D igen igazad lenne ha azt mondanád. Hulye volt hogy nem dugta meg hanem lleragadt erzelmiskedni.
2016. júl. 14. 00:21
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Ez a várakozás, meg komótosság mint taktika, teljesen hibás.

Te miért vártál türelemmel? Hogy együtt legyetek.

Ő (hacsak már az elejétől fogva nem voltál neki szimpatikus) ugyanezt akarta.

Most akkor hova várni? Igaza volt az egyik válaszolónak, az első alkalommal meg kellett volna dugnod. Nem azért, mert szarba se veszed, de ha ott a szikra, minden oké, akkor nincs értelme húzni. Mit gondolhatott ő? Vagy azt, hogy sz"rakodsz, nincs tököd, felejtős, vagy egyszerűen elunt, elmúlt a szikra, megunta a várakozást.

Hidd el, a nők is emberek, ugyanolyan érzelmekkel, vágyakkal. A felesleges tiszteletköröket hanyagolni kell. Most nyilván nem letolni akarlak, de fogadd el, ezt most elszúrtad. Legalább tanulsz belőle, legközelebb jobban sikerül. Rengeteg nő van a világon, a környezetben, hasonlóak ehhez a lányhoz, nem kell elkeseredni, előre kell menni.

2016. júl. 14. 01:48
 16/20 A kérdező kommentje:
En rendes kapcsolatot akartam... igaz arra se lehetett ravenni hogy elmenjunk az allatkertbe mert neki melege volt.. egyszerubb volt a legkondis arkadban vegig szenvedni par alkalmat a csodas ruhaboltokban... de szerintem ertheto hogy nem maszok ra egybol... bar lehet ez a megoldas sok lany elnezve
2016. júl. 14. 02:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Még 1 párszor beütöd a fejed, ha nem okulsz!
2016. júl. 14. 09:14
 18/20 Noren1989 ***** válasza:

#2essel értek egyet. A helyzet az, hogy míg vannak pasik a közvetlen közelében egy nőnek, ők fogják dugni a csajt.

Miért? Mert egyszerűen hatékonyabban tolják azt, amit te fb-üzenetekkel, skype-pal érsz el. Élőben mindig jobb.

Kapj magadhoz, legyél szíves. Keress egy nőt a közeledbe, akivel akár minden nap tudsz találkozni.

Hajrá!

26/F

2016. júl. 14. 12:58
 19/20 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a kozelemben meg ilyen lanyok sincsenek...felszinesek annal inkabb. igaz a sulibol lenne egy lany akivel meg egy szakon is vagyunk de ugye alig beszeltunk meg de egy probat lehet megerne a dolog. ugyse tolonganak utana a fiuk
2016. júl. 14. 13:00
 20/20 A kérdező kommentje:
bar ugye a suli szinten az a varos ahova hozza jartam
2016. júl. 14. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!