Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan erzem magam a vilag legnagyobb balakjanak?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem itt egy lannyal. Talakozgattunk es en tobbet ereztem iranta es ugy tunt ot is erdeklem. A nagy tavolsag ellenere talalkozgattunk es semmit sem eroltettem ra azt hittem ertekelik a lanyok ha a mai vilagban valaki var... csak o kozben lebukott hogy masok rakjak meg vagy elegitik mi mas modon. Komolyan nem tudom tultenni magam azon hogy igy jartam mert en tenyleg odavoltam erte.:(2016. júl. 13. 23:35
2/20 anonim válasza:
Ha alapból nagy a távolság, akkor már az első percben bukott volt az ügy. Ha van egy kis eszed, ezt már te is tudtad.
Kielégíteni pedig szerinted te fogod hangulatjelekkel, mondjuk 350 km-ről? :)
Legyél férfi, ússz tovább, és nőj fel.
3/20 anonim válasza:
Felejtsd el a ribncot és örülj neki, hogy ez az elején derült ki.
4/20 anonim válasza:
Miért lennél balek? Neked voltak érzéseid,ő meg ribiskedett.
Én is csalódtam már itteni pasiban,rossz érzés :(
5/20 anonim válasza:
ma 23:39
Miért lenne r.banc?
Te is begyepesedett proli vagy aranyom?
6/20 anonim válasza:
nincs jó taktika. azért nincs mert nem minden lány egyforma. biztos lett volna aki ezt értékeli. ő pont nem ilyen volt..
fel a fejjel, majd lesz más, akiben ugyanúgy lesz valami különleges. :)
f
7/20 A kérdező kommentje:
Az a vicc hogy itt bukott le... hala a korulmenyes szakszavas maniajanak. Amugy meg azt is taglalta hogy vette el neki.. mikozben en orakat utaztam megleptem mindig valamivel probaltam a kedveben lenni. Mind hiaba ezekszerint
2016. júl. 13. 23:41
8/20 anonim válasza:
# 5, azért, mert közben a kérdezőt is áltatta.
9/20 anonim válasza:
Mennyi idős a lány?Nem Fanny-nak hívják?:)
10/20 A kérdező kommentje:
nem ez Reka ... mondjuk aki y al irja az mar sok jot nem sejtet :)
2016. júl. 14. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!