Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért néznek le az emberek azért, mert a Soundon a belépőjegyért, lakhatásért kedves voltam pár sráchoz? 22/l
Ha jogodnak érzed ezt megtenni, akkor nem értem miért érdekel más véleménye.
Mondjuk, ha én lány lennék akkor nem hinném, hogy egy fesztivál miatt eldobnám a büszkeségemet, az olyan olcsó, ha csinálod csináld nagyban.
Pl úgy ahogy Zimány Linda, vagy Andy Vajna felesége. Ha erkölcsileg nem aggályos neked akkor ne olcsó pénzért csináld.
Ez az én véleményem.
Neked se kell már pályaválasztási tanácsért menni senkihez.Nem rossz foglalkozás.De tudod?Aki dolgozik azt nem krvzzák le,ez ilyen egyszerű.A munka büdös?De szorakozni meg kell.Te össze szptad,vagy is hoztad a bulit magadnak.Ezért a pár napért megérte hogy ribizliként tekintsenek rád ezután?
Ezt hívják úgy hogy üröm az örömben.
jogod van hozzá. jogod.. :)
mindenféle irónia nélkül mondom, hogy ahhoz is van jogod, hogy elmenj dolgozni.. igen, tanulás mellett. és akkor azt a pénzt költheted ugyanerre, csak éppen azzal a sráccal lehetsz majd kedves akivel te akarsz, nem pedig aki lakhatást ad érte, persze ha nekem ez így jó volt, és jól érezted magad, a kedvességednek pedig nem lesz semmiféle következménye akkor duplán nyertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!