Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat az, ha egy lány nem akar valamit, de mégis élvezi? /F
Figyelt kérdés
Nem akarja, de mégis el kezdi csinálni, mert nem bír ellenállni neki, és a végén már nem bír leállni vele. Pl egy lány maszturbálás közben kíváncsi lesz a dohányzásra, de nagyon nem akarja, viszont a kíváncsiság erősebb, és rá gyújt, eleinte el akarja dobni a cigit, de nem megy neki, beleszív, köhög kicsit, de élvezi, aztán a vége felé már nem bírja abba hagyni, és rágyújt egy másikra, és abba már jó nagyokat szív. Valami ilyesmi izgatna a leginkább, de akár pl leszbikussággal is lehet ez, hogy egy csaj nem akar lefeküdni a másikkal, viszont a másik lány igen, el kezdik csinálni, nem akarja, és mondja is, hogy ne csinálja, de közben hagyja magát, és élvezi, a végére pedig belenyugszik.. Szerintetek miért izgat az ilyesmi? Leginkább a dohányzós. Valahol tudnék ilyen videókat nézni?2016. júl. 13. 07:29
1/1 anonim válasza:
engem is izgat. Valahogy tabu, "nem-szabad", de mégis nagyon jó. Bár ez a cigis hasonlat eléggé furcsa én inkább ilyen hármas szex vagy análra gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!