Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok Ti mennyi idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti mennyi idő után mertétek megfogni az első barátotok hímvesszőjét?

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 10:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Az első barátnőm 3 hét után fogta meg nekem :)
2016. júl. 12. 10:47
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Én arra emlékszem,hogy nagyon zavarban voltam amikor először voltam meztelenül egy fiúval.:)Nem mertem megfogni neki,aztán egyszer csak megfogta a kezem és odatette,először fura volt mert nem gondoltam volna ,hogy annyira kemény meg minden...meg nem is tudtam,hogy mit kell csinálnom vele.:)Na ez egy pár alkalommal még eljátszottunk,aztán felbátorodtam és magamtól is rámarkoltam.Ma már persze más a helyzet.:) 20/L
2016. júl. 12. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Az első barátomnak nem fogtam meg... A 3. Páromnak fogtam meg kB 10 hónap után én 18 voltam ő 24. 22 N
2016. júl. 12. 10:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Távkapcsolatként indultunk, így az 1. találkozásunkkor, 9 hónap után. Rá kellett tennie a kezem, mert kicsomagolva megilletődtem, de onnantól el se engedem! :D
2016. júl. 12. 10:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak a 2. - nak fogtam meg.. :D kb négy/őt hónap után ( 17 voltam )! Úgy zajlott " meg fogod ?? - ha oda teszed !? .. ( és oda tette ) kb félmerev lett egyből. Nagyon izgató volt, hogy miattam " kinyílt " felbátorodva, elkezdtem simogatni, még keményebb lett, láttam, hogy tetszik neki, elkezdtem markolászni is .... Aztán az egyik kezemmel markolásztam, a másikkal simiztem, kiváncsi voltam.. szóval megnéztem, mit reagál, ha a zacsit is kézbe veszem, az is tetszett neki. A vége az lett, hogy markoltam finoman a heréit, a masikk kezemmel pedig símogattam a rudat, ő pedig elélvezett :) nagyon zavarban voltam. zavaromban odatettem a kezem, és abba élvezett bele:D utána így szólt ( nem emlékszem pontosan ! ) de megköszönte és mondta, hogy ő azt hitte, csak " ismerkedem vele kicsit " nem hitte, hogy ez lesz az első.... :D

Azért maradt meg bennem Ennyire, mert ezt volt az első" masszázsom nekem is " és jó volt, mind a kettőnknek :D

2016. júl. 12. 11:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónap után fogtam meg a páromnak. :) Nagy élmény volt.
2016. júl. 12. 11:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátomét meg sem fogtam. Csak 16 voltam, és mi legfeljebb csókolóztunk. Igazából a harmadik barátom péniszét fogtam meg először 18 évesen egy hónap után, ami meglepő, mert az első kettővel is együtt voltam legalább 2-3 hónapot, de velük nem történt semmi sem. Most 19 éves vagyok, még mindig együtt vagyunk azzal a fiúval, akinek először megfogtam.
2016. júl. 12. 11:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem, akkor talán 2 hónapja voltunk együtt. Nagyon féltem megfogni, nem is mertem magamtól hozzáérni. :D

Ahogy rátette a barátom a kezem, rögtön el is kaptam mert nagyon furcsa volt a tapintása, meg féltem, hogy megkarmolom vagy ilyesmi.

2016. júl. 12. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy 1,5 hónap után. Ő pedig 1 hónap után már ki is nyalt.

17 éves voltam ekkor.

23/L

2016. júl. 12. 17:03
 10/14 anonim ***** válasza:

Egy hét után a múlt héten

17L

2016. júl. 13. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!