Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti mennyi idő után mertétek megfogni az első barátotok hímvesszőjét?
Én is csak a 2. - nak fogtam meg.. :D kb négy/őt hónap után ( 17 voltam )! Úgy zajlott " meg fogod ?? - ha oda teszed !? .. ( és oda tette ) kb félmerev lett egyből. Nagyon izgató volt, hogy miattam " kinyílt " felbátorodva, elkezdtem simogatni, még keményebb lett, láttam, hogy tetszik neki, elkezdtem markolászni is .... Aztán az egyik kezemmel markolásztam, a másikkal simiztem, kiváncsi voltam.. szóval megnéztem, mit reagál, ha a zacsit is kézbe veszem, az is tetszett neki. A vége az lett, hogy markoltam finoman a heréit, a masikk kezemmel pedig símogattam a rudat, ő pedig elélvezett :) nagyon zavarban voltam. zavaromban odatettem a kezem, és abba élvezett bele:D utána így szólt ( nem emlékszem pontosan ! ) de megköszönte és mondta, hogy ő azt hitte, csak " ismerkedem vele kicsit " nem hitte, hogy ez lesz az első.... :D
Azért maradt meg bennem Ennyire, mert ezt volt az első" masszázsom nekem is " és jó volt, mind a kettőnknek :D
Ha jól emlékszem, akkor talán 2 hónapja voltunk együtt. Nagyon féltem megfogni, nem is mertem magamtól hozzáérni. :D
Ahogy rátette a barátom a kezem, rögtön el is kaptam mert nagyon furcsa volt a tapintása, meg féltem, hogy megkarmolom vagy ilyesmi.
Úgy 1,5 hónap után. Ő pedig 1 hónap után már ki is nyalt.
17 éves voltam ekkor.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!