Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt fiúk! Mihez hasonlítanátok egy higiénikus nuni ízét, illetve a nedv ízét? Nektek ízlik?
Ízlik. Nem tudom mihez hasonlítani így hirtelen.
Van egy bukéja, ami miatt legszívesebben az egész arcomon szétkenem a puncinedvet, az orromtól az államig.
Az elején picit savas amikor elkezdem nyalni (nincs rá jobb szavam), aztán később olyan üdébbé és gusztábbá válik, minél tovább nyalom. Ha erre gondoltál akkor mondjuk étel vagy ital ízéhez nem tudnám hasonlítani. Ha alap ízekre gondolsz, akkor úgy mondanám hogy az elején kicsit savanyúbb néha, de aztán édesebbé válik. A pina íze tényleg leírhatatlan és is most nehezen találtam meg ehhez a leíráshoz a szavakat
24/F (9 nunit kóstoltam már az életemben)
attól függ dohányzik e az illető, meg milyen az étrendje...
pl az exemnek édes volt a puncija...
23F
Az ázsiai származású nők olyanok, mint a méz, míg azok a nők, akik fűszeres ételeket esznek, inkább cukorba mártott fagyira emlékeztetnek némi gumimaci beütéssel.
Az olaszok engem a leginkább a karamellára emlékeztettek, de egy kis bort szintén éreztem rajtuk.
Az oroszok pedig olyanok, amilyennek éppen mondják magukat, akkor is, ha szerinted nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!