Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki vagy gáz ez?
#11:
szerintem nem mindenki :) én mielőtt láttam volna élőben, akkor sem gondoltam arra, hogy dől belőle a vér :D
23F
De nagyjából ez jött le a korábbi válaszokból.
Azért ha a csaj nedvesedik akkor az pont nem véres. Nana most ha megvan neki ha nem, ha jól csináljátok akkor tegyük fel nedvesedik, akkor ott mit láthatsz? Max nem átlátszó, opálos hanem halvány rózsaszínű.
A törölköző problémát se teljesen értem, na de sebaj.
Én szeretek olyankor szexelni. Csak vigyázni kell, a nő ilyenkor könnyebben kap el fertőzéseket! Érdemes fürdőben, zuhany alatt esetleg.
25/F
11#
Te sem nagyon voltál együtt még nővel olyankor. nem ömlik belőle, hanem rendesen kifolyik, nem opálos, hanem vér. Na most, ha bedugod a pömpölőd és ki be húzogatod, akkor szétkened, ha fél decit akkor azt ha több akkor azt. Amúgy de van akinek nagyon erősen van meg az eslő napokban.
#16-os, nem sajnos tényleg nem voltam nővel soha :(
De nőként maradok a pasiknál.
Szép lenne ha fél deci tömény vér távozna pikk pakk az emberből, gondolkodj már.
Igen van akinek erősebb, van akinek nem, embere, sőt adott napja válogatja, de akkor sem egy vágási malacot kell elképzelni, a lényege ez volt a mondandómnak.
17 #
fél deci merthogy miért is lenn gáz? Orgazmus közben méhösszehúzódáskor már miért ne folyna ki annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!