Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, irnatok par velemeny?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, irnatok par velemeny? Mit vartok el egy lanytol? Mire vagytok, mi a legjobb nektek az agyban, melyek az erogen zonatok? Hova szerettek elvezni? Punci vagy popsi? Milyen piszkos fantaziatok van? Meseljetek el mindent!

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9-es

Nálatok is kifosta utána a g e c i t? :D

2016. júl. 10. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Mitől jó az ágyban egy nő? Aktív, játékos, nyitott, kezdeményező, buja, szenvedélyes, perverz, jó visszajelzéseket adó, változatosan sz.op, lovagol, tekergeti magát stb.

Finomságok az ágyban, amiket imádok:

Fenekelés- vérvörösre paskolással, harapdálással, hajhúzás miközben kutyában szétrakom, arcraélvezés-szétkenés makkal, spermával smárolás-átcsurgatás egymás szájába, nyalom élvezésig, szétcsapja a babaolajos talpaival a péniszemet, eldurranjak a popsijában, ha bevállalós, mehet s.eggből szájba és társai, kikötözés/kibilincselés és nyalakodás addig, amikor már könyörög, hogy b.asszam szét keményen.

Azt is szeretem, amikor térdemre fektetem a lányt, és vérvörösre pofozom a fenekét, bele is harapok erősebben, széthúzom a farpofáit és belenyalok, beleszagolok a lyukába. Van, hogy odafektetem az ágy széléhez, hogy térdeljen és támaszkodik az ágyra. Pálcát is használok, kicsi ostrot néha. Van, hogy hasára fektetve kikötözöm, kibilincselem és így küldöm szét neki. Olyan is volt már, hogy szemből felkapom a levegőben, erősen átkulcsolja a derekamat és kapaszkodik a nyakamba két kézzel, csüng rajtam és csak pofozom bivaly erősen alulról a fenekét.

2016. júl. 10. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyon jókat írtál. Már a gondolattól benedvesedtem...
2016. júl. 18. 20:47
 14/14 anonim válasza:
Elljen az anal! Jo mert ha csak anal van akk nem kell azon aggodno h hatni fog-e a gyogyszer... Persze gumi krll....
2016. júl. 26. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!