Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elmúltam 45 és a szép fiatal csajok jönnek be legjobban. Szerintetek ez nagyon elítélendő?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 13:02
11/34 anonim válasza:
Szerintem az idősebb pasiknak általában a fiatal csajok jönnek be. Legalább is én ezt tapasztalom.
12/34 A kérdező kommentje:
Ez igaz!
2016. júl. 9. 14:13
13/34 anonim válasza:
Nem elítélendő, mindenki azt csinál amit akar, de kicsit viccesnek és sértőnek tartom amikor a sok pasas már 30 körül leírja, lenézi az igényes nőket, miközben ő semmit sem tett le az asztalra, nincs pénze (vagy csak az van és megveszi vele a nőt), kövér, szakadt, igénytelen, ronda (lehet te nem, de akkor te vagy a kisebbség), egyszerűen öreg tata, de azért a friss piphúst elvárja, mintha neki az járna.
14/34 anonim válasza:
Nem gáz szerintem, nekem az idősebb pasik tetszenek. :D Kinek mi. Nem lehet egyforma az ízlésünk.
16/34 anonim válasza:
Az én párom 51, én 29 vagyok és 6 éve vagyunk együtt...;)
18/34 anonim válasza:
Én 44 vagyok s a kedvesem 21.
Nagyon jól megértjük egymást.Ráadásul sajnos van egy két hátrányosságom.
Amit ő tolerál,és azon van hogy a problémát megoldjuk.
Átlagos ember vagyok.Még házam,s autóm sincs.
Tehát nem a nemlétező pénzem miatt van velem.
Nem elítélendő.
19/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akitől normális választ kaptam. Gazdag én sem vagyok, az a válasz amely erre utalt, nem hinném hogy teljesen helytálló. Van házam, kocsim, s ennyi. Jó volna megtalálni az igazit, remélem sikerül egyszer
2016. júl. 12. 21:10
20/34 anonim válasza:
Bennem is van ilyen 26 évesen nagyon bejönnek a 16-18 éves lányok. Csak már nem kellene mert nemsoká esküvőm lesz... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!