Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy annyira kívántatok valakit, akivel nem jöhet össze, hogy fizikailag is fájt?
Reggeltől estig minden gondolatotok körülötte forgott, és szabályosan fájdalmat okozott fizikailag a vágy utána?
Ezzel mit lehet kezdeni? Elmúlik?
Semmilyen szex nem segít rajta, csak rosszabb lesz.
Nekem is volt ilyen egy nő iránt. Évekig tartott. Csak úgy múlik el, ha hosszú ideig nem látod, nem találkozol vele, és akkor előbb-utóbb kiszeretsz belőle, jönnek más kapcsolatok stb.
Csak így egyik pillanatról a másikra nem tudsz ez ellen mit tenni, minél jobban görcsölsz rajta, annál rosszabb. Csak az idő segít, vagy ha megkapod az illetőt. :D
Nem akartam nyers lenni, bocsi! :)
Szörnyű lehetett. Hogy őszinte legyek nem gondoltam soha, hogy a férfiak is érezhetnek így. Valahogy azt hittem, ők könnyebben lerázzák ezeket a dolgokat magukról. Nem volt igazam , ebből is látszik hogy szörnyű emberismerő vagyok.
Egyszer én is voltam így, ha jobban belegondolok, kellett 5-6 év, hogy teljesen elmúljon. Nem akarom ezt újra! :( Az szerelem volt, nagyon remélem, hogy ez nem az....:'-(
Van egy haverom, aki egyszer járt egy lánnyal még gimis korunkban, de szakított vele a lány, mondjuk a haverom hibájából.
Viszont azóta is fájlalja ezt, és néha elmondja, hogy az volt élete nője, holott rengeteg barátnője volt már azóta, viszont valahol soha nem tudott rajta túllépni. Úgyhogy a férfiak is tudnak ilyenek lenni, sőt, eléggé meg tud minket viselni egy ilyen dolog, max. nem nagyon mutatjuk ki. De az is igaz, hogy embere válogatja, természetesen nem nyilatkozhatok minden férfi nevében.
Azt hiszem átértékelem a férfiakkal kapcsolatos véleményemet. :)
Viszont akkor lehet, hogy ő is ugyanúgy érez? Akkor, ott volt kémia az biztos...
Ez igaz. :)
Elég nyilvánvalóan kimondta, amit gondolt, de ennyi volt. Leléptem
Így alakult. Most már semmit sem tudok. Csak azt,hogy hol lakik :) De én úgysem fogok kezdeményezni,az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!