Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti akik néhányan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti akik néhányan élvezik az anál szexet mit élveztek rajta?

Figyelt kérdés
Gondolom nagyon kevesen vannak vagy lehet nincsenek is..?
2016. júl. 9. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Az is egyfajta érzés.Az is felizgatja némelyik nőt ha azt látja a párjának jólesik amit csinál és a mazok még a fájdalmat is élvezik szóval embere válogatja milyen érzések élvezetesek valakinek de nem hinném hogy annyira nagyon kevés nő szeretné az anált mondja ezt egy anált nem kedvelő hím. x)
2016. júl. 9. 00:59
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen masfajta elvezet. Ha jol elo van keszitve es odafigyel a srac nagyon kellemes :)
2016. júl. 9. 03:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
akivel én voltam lány, neki orgazmusa is volt tőle ugyanúgy mint punciban :)
2016. júl. 9. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:

MIndenestre ha lány vagy, 17 felett és élvezed, írhatsz nekem.

19/F

2016. júl. 9. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
A fiatalabb lányok 30-40-százalékánál rendszeres, de ebből van akinek semleges, talán 20-25% az aki élvezi. Van sok olyan is aki élvezné, de nem ad neki esélyt prűdségből vagy félelemből.
2016. júl. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!