Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyen stílusú lányok?
2016. júl. 8. 21:38
1/16 anonim válasza:
Igen, csak nem értem, hogy miért vesz fel az első képen lévő lány akkor melltartót, ha melle meg nincs. 😂
2/16 anonim válasza:
Nem igazán. Az arca szép, és a kék szín is jól néz ki, de rövid a haja, nagy kar tetoválása van, gondolom a viselkedése is ilyen lázadó.
3/16 anonim válasza:
Hát nem nagyon 😀 max egy lightos lightos pipa semmi több😂
4/16 anonim válasza:
Nekem nem. Nem azért, mert nem tetszenek a tetoválások, vagy ezek a stílusú ruhák, hanem azért, mert szerintem nem túl természetes ez a kinézet, és nekem a természetes szépség jobban tetszik, mint ez a festett fej dolog.
5/16 A kérdező kommentje:
Hát nemtom. Én valahogy igy kepzelem el az ideálomat. Sosem hittem volna hogy tetszeni fognak a punkok vagy a kék hajú lányok. De ez van. 19/f
2016. júl. 8. 21:44
7/16 anonim válasza:
Egyszer megdugnám, oszt ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!