Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az elegánsabb megjelenésű, konzervatívabb stílusú nők, lányok? Vagy ez már elég régimódi?
Figyelt kérdés
(Szoknya,blúz,blézer,kendő,magassarkú,visszafogott smink,ékszerek,elegáns táska)
26/L
2015. okt. 24. 19:22
3/23 A kérdező kommentje:
1-Igen,miért?
2-Köszi! (:
2015. okt. 24. 19:27
4/23 anonim válasza:
Enis ilyen vagyok. Magassarku. Bluz. Kis zako. Szoknya vagy farmer. Mindig megneznek a ferfiak az utcan :) 24 evesen megtalaltam ezt a stilust es jol erzem magam igy. :)
6/23 anonim válasza:
hát ehhez látni kéne az összeállítást meg magát a nőt. lehet irtó szexi is de lehet a nagyanyám is...
7/23 aladar12 válasza:
nem az öltözéktől függ. mondjuk volt már olyan, hogy alapból nem érdekelt a csaj, de amint megláttam estélyibe egyből azt éreztem, hogy KELL!
8/23 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek az ilyen nők!!! ;) :)
9/23 A kérdező kommentje:
4-Hát,az tök jó. (:
Engem inkább csak méregetnek. ):
2015. okt. 24. 19:34
10/23 A kérdező kommentje:
7-Annyira nem gondolom magam nyanyásnak 26 évesen. -.-
2015. okt. 24. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!