Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az elegánsabb megjelenésű, konzervatívabb stílusú nők, lányok? Vagy ez már elég régimódi?
(Szoknya,blúz,blézer,kendő,magassarkú,visszafogott smink,ékszerek,elegáns táska)
26/L
12-Okés. (:
Különben mi számít annak? :S
Ha nem csak hordja, hanem viseli is, akkor bejön!
Természetesen látni kell élőben.
Számomra a leírt öltözékű hölgyek a nagybetűs nők!
Egyes munkahelyeken elvárás a hasonló öltözködés, megjelenés. Van ahol meghatározzák, van ahol csak egymáshoz alkalmazkodnak a dolgozók. Magam is ilyen helyen dolgozom (médiában). /élvezem is a hölgyek látványát, társaságát :-) /
hát amiket felsoroltál ruhadarabokból ugyanúgy létezik "divatos" és öreges is:D láttam/ismerek nem egy olyan lányt aki velem egy korú de tényleg úgy öltözik mint az öreganyám hiába vesz fel magassarkút, blézert és szoknyát, kicsit sem szexi. ellenben van, aki meg nagyon jól néz ki. sokat számít, hogy tudod-e hordani azt a ruhát, amit felveszel, milyen a kisugárzásod. az meg pár felsorolt ruhából nem fog nekem kiderülni.
25/F
Ha egy bi lány véleménye is érdekes lehet, én csatlakozom azokhoz a pasikhoz, akik azt írták korábban, hogy az említett ruhadarabok lehetnek nagymamásak és vérforralóan szexik is. Pl. egy blúz vagy egy szoknya önmagában nőiesnek hangzik, de van olyan, hogy egy jó szabású farmer ezerszer kívánatosabb egy formás nőn. Ha olyan a blúz vagy a blézer, ami jól áll Neked, akkor tuti, hogy nagyon nőcis vagy benne. ;)
A szemüveg pedig a hab a tortán, tiszta titkárnő-style. ;)
21/B/L
16-s Bi csaj!
Nagyon tetszik a hozzászólásod, egyetértek vele.
Jöjjünk össze veled és a kérdezővel, majd meglátjuk ;-)
Bejön igen:) !
Ha jól áll Neked, és jól érzed magad benne, akkor nyílván a kisugárzásodon is tükröződik ez, és szexi vagy benne! :)
Elegáns nõ, elegáns ruhában..
100 feletti iq...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!