Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti engeditek a párotoknak, hogy a szátokba élvezzen?
"A félreértések végett, én igen is szeretem, sőt mi több kérem is, hogy a számba élvezzen. Nem csak tűröm, hanem igénylem is. (Jajj, a pokolban fogok elégni? )"
Ha így van, azzal semmi gond nincs. Nem ez volt a vita tárgya.
49%
Semelyikünk nem írta, hogy kényszerből tesszük meg a másiknak! Ezt csak te gondolod így valamiért!
49%
A vita abból indult ki, hogy te kitaláltál mögöttes dolgokat is, mint ahogy ezt most is tetted.
A kaki-pisi szex nálunk nem megy, de nem ítéltük el azokat sem, akik ezt űzik.
Te egész egyszerűen kijelentetted, hogy egy kapcsolat nem erről szól, és nem vagyunk felnőttek.
Nálunk a kapcsolat fontos része a szex is!
#36 Nem vagy tisztában a prűd szó jelentésével!
Attól, hogy a kakiszexet nem vállalnám, még nem leszek prűd!
Prűd: Túlságosan szemérmes személy, aki kényeskedésből vagy tettetésből nagyon szégyenlős.
Én sose értem, mikor ilyen hülyén fogalmaztok, hogy "engeditek-e" mintha 1: egy nő na jólvan, most az egyszer megtszem reakcióját kicsikarni olyan nagy dicsőség lenne egy férfitól 2: mintha ezt amúgy a nők képtelenek lennének élvezni 3: mintha nőt rábeszélni bármilyen olyan szexuális töltetű dologra olyan tök normális lenne. Nem az. Fejezd be.
Nem vagyunk az anyukátok, hogy na jól van fijam alapon megengedjük a csokit lefekvés előtt. Vagy kapsz csokit, vagy nem, fejezd be a hisztit, nem vagy 5 éves
37: Nem érted a dolgot, tovább inkább nem magyarázom.
38-as rávilágított a lényegre azt hiszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!