Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti engeditek a párotoknak, hogy a szátokba élvezzen?
A 66%-ossal értek egyet, a 49%-os kissé érdekesen fogja fel!
Nálunk is minden játszik a szexben, ami a másiknak örömöt okoz! Elmondjuk egymásnak a vágyainkat, és megvalósítjuk, ha ez lehetséges. Nem értem, ez miért nem jó egy kapcsolatban!
De másként nézve 49%-os. Ti inkább csendben recskáztok/masztiztok, mert nem erről szól egy kapcsolat?
Megint máshogy nézve, szintén a 49%-osnak! Anyjuk, be ne ülj egy Dacia taxiba, mert az nem méltó hozzád!
Jól csinálod, remélem a recskázás kielégít rendesen!
Semmi baj 49%-os!
De meg ne mondd a feleségednek/férjednek, hogy az ebéd nem ízlett, hiszen egy kapcsolat nem erről szól!
A felnőttség ha nálad azt jelenti, hogy abszolút prűden éljünk, akkor ez legyen a te döntésed.
"A felnőttség ha nálad azt jelenti, hogy abszolút prűden éljünk, akkor ez legyen a te döntésed."
Inkább arról szól, hogy nem azért vagyok együtt a párommal, mert lenyeli vagy mert tövig a szájába veszi, hanem mert szeretem úgy egészében. A többi már csak extra. :) Ő is tudna olyat mondani, amit én nem tennék meg az ágyban, és én is. De nem ez a központi kérdés nálunk, és ha valami nagyon nem tetszik a másiknak, akkor azt el tudjuk fogadni. Mindez pedig nem azt jelenti, hogy csak misszionárius-pózban szeretkezünk, bár ezzel sincs semmi baj, ha egy pár így boldog. Mindesetre nálunk ez azt jelenti, hogy azt csináljuk, ami éppen jól esik mindkettőnknek. Hogy az ebédes analógiádhoz visszatérjünk, ha a párom tökfőzeléket főz, nem kell megennem, csak azért, mert ő szeret azt főzni. És ha nem eszem meg, nem keres olyat helyettem, aki megeszi.
49%
"Mindesetre nálunk ez azt jelenti, hogy azt csináljuk, ami éppen jól esik mindkettőnknek"
Pont ezt írtuk mi is, de mégis úgy gondolod, hogy nem vagyunk felnőttek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!