Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön, ha egy lánynak nagyon fehér a bőre?
Csak a fehér jön be. Sosem értettem ezt a napbarnított mániát...
24/F
Nekem tetszenek a fehér bőrű lányok. Mindig is szépnek találtam. Egyébként nekem is eléggé fehér a bőröm, nehezen barnulok, inkább leégek.
Ha pedig az alakod is hasonló, mint a képen, akkor biztos nem azért bámulnálak, mert fehér a bőröd (és egyébként sem), hanem mert szép vagy... :)
Azt sosem értettem, hogy miért kell szégyellni a fehér bőrt. Egyébként is télen az emberek nagy része fehér, kivétel azok, akik nem a napon barnultak. De ilyenkor nyáron is nagyon sok van, nincs benne semmi szégyellnivaló.
De ellenben veled, ha valaki lebarnul a napon nekem még tetszik. Pl. egy nyaralás után szerintem természetes alapból.
De igazából nekem mindegy, hogy fehér a bőre, vagy egy kicsit lebarnult, mert mindkettő tetszik, szoliba biztos nem küldenék emiatt senkit (sem napozásra). Alapból mint ahogy már írtam: nálam előny a fehér bőr, ahogy a kék szem is :)
Ugyan nem vagyok hímnemű, inkább sorstárs. Imádom hallgatni én is, hogy így menjek napra-úgy menjek napra. Hogyisne, aztán szénné égek. Jó, hogy a környezetünk felfogja, a tejfehérek nem lebarnulnak, hanem leégnek, ami nem túl kellemes és a bőrünknek sem tesz jót... Világé életemben tudatosan kerültem a közvetlen napfényt, a napozást, hogy égessem a bőröm a barna színért, szoláriumról szó sem lehet. Nyilván kimegyek a szabadba nyáron is és fog a nap, de azért az mégsem ugyanolyan, mint a direkt napozás. Persze, irigylem a kreol bőrű lányokat, meg akiknek gyönyörű, egészséges napfogta bőrük van, nem úgy, mint én a 3 napos vízihulla kinézetemmel...
A pasik sosem baszogattak a bőröm színe miatt, inkább dicsérték (eleinte kissé furcsálltam is, hogy ezen mi tetszik nekik, de legyen). Szóval, nem mindenki a csokibarna csajokra bukik, mi is rúgunk labdába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!