Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan pasik, akik nem szeretik a durva szexet?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy szeretik lassan, nagyon érzelmesen Sok csók, semmi hajhúzás, helyette simogatás stb. Vagy mindenkinek a durvulás tetszik? Hátkarmolás, nagyon gyors pakolás stb.2016. júl. 8. 10:34
1/9 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett, nem itt keresek párt , mert a privát üzenetekből ítélve néhányan ezt hihetik.
2016. júl. 8. 10:36
3/9 anonim válasza:
Szeretek szeretkezni. Nem mindig jó kefélni.
4/9 anonim válasza:
Persze hogy léteznek.
Sokkal jobb a szeretkezés mint a toszás :-)
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is, csak mindenkitől ezt hallom jaj te szereted az érzelmes szexet? az szar hajhúzás aztán dugjon meg keményen és szívjunk be... még lányoktól is ezt hallom. Kb kívülállónak tartanak, mert nem ilyen vagyok
2016. júl. 8. 10:59
6/9 anonim válasza:
Pont az a problémám, hogy így szeretem, viszont a nők a durvát igénylik ...
7/9 anonim válasza:
Én bevallom, hogy a kemény szexet szeretem, nem szeretem a puszilgatós, simogatósat, max előjátéknak. Nekem (és szerencsére páromnak) a szex, az aktus maga inkább a tombolásról, a kielégülésről, az orgazmusokról szól és azt puszikkal nem tudjuk elérni.
Ezen felül azért törődünk egymással, simogatás, bújás, de azt nem szex közben. Az inkább nyugtató mint gerjesztő.
8/9 zóna_pocok válasza:
A romantikusabb, erzelmesebb ferfiak (mint en is) inkabb ezt szeretik. Igy lehet a legjobban kimutatni, hogy szeretem a masikat, finom csokok, puszik, simogatas. Keress olyan fiut aki romantikus tipus :D
9/9 anonim válasza:
Igazából az a jó ha mixeled, így nem kell külön megbeszélni h én ezt én meg azt meg ha megvan a bizalom akkor legfeljebb sikítasz h "ezt most ne" vagy "ezt méééég" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!