Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Dugj meg" -ezt durva így kimondani? Főleg fiúk.
Figyelt kérdés
Egyszer disco után hazamentünk, és le is feküdtünk már aludni, de elkezdtek tombolni az érzelmek meg az indulatok, főleg bennem. Annyira akartam őt, és annyira a nyelvemen volt, hogy ezt mondjam a pasimnak, de végülis nem mondtam ki. Nem is az én stílusom, meg nem tudom, hogy reagált volna, így inkább valami mást mondtam. Erre a kifejezésre beindító gondolni, de kimondva lehet kicsit durva. Ti mit gondoltok? Főleg fiúk válaszára vagyok kíváncsi.2016. jún. 29. 23:21
1/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megmondhatod így kerek perec. Most akármilyen körítést tolsz a pasinak, ugyanaz a lényege.
2/17 anonim válasza:
Ha épp olyan hangulatomban van, akkor beindít, vadító, de ha épp lágyabb hangulatomban van, akkor annyira nem izgató...
szerintem ha elkezdtek tombolni az indulatok és kimondtad volna, lehet elég durván meg lettél volna dugva :P
23F
3/17 anonim válasza:
ha a szerelmem vonaglana az ágyon és azt kiabálná, hogy dugjam meg, elrepülnék a holdra meg vissza a büszkeségtől és örömtől, majd atommód reggelig járatnám. kicsit nagyon irányítóan :P
4/17 anonim válasza:
Hát, ha választanom kéne, azért inkább ezt hallanám szívesebben, mint azt, hogy "Allahu akbar! Halál a hitetlenekre". De ez nyilván egyedi.
5/17 anonim válasza:
Szerintem marha izgató és eddig bevállt mindig.
22N- bocs hogy írtam :D. Én is kivi vagyok a pasik válaszára :D
6/17 anonim válasza:
Lehet hogy a pasid is pont erre gondolt csak ő se akarta kimondani....
7/17 anonim válasza:
Nekem ez izgató lenne, ha hallanám egy lány szájából. Aztán jól megdugnám
8/17 anonim válasza:
Kezdésnek ne így mond! Szopd keményre, ülj bele és lovaglás közben mondogass neki ilyeneket!
9/17 A kérdező kommentje:
2. anélkül is meg lettem, nem arról van szó :D
Köszi az eddigi válaszokat!
2016. jún. 29. 23:27
10/17 anonim válasza:
Csepetsem szégyen kimondani kettesben vagytok a párodal jo neha kicsit engedni az ösztönöknek es állati modon szeretkezni kiengedni az erzelmeket es a gözt nembeszélve arrol hogy rettenetesen egéséges is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!