Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti őszintén elmondjátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti őszintén elmondjátok az aktuális párotoknak hogy hány emberrel voltatok korábban?

Figyelt kérdés

Eddig 9 fiúval voltam és nem biztos hogy el akarnám mondani ezt az aktuális barátomnak, mert szerintem ez soknak számít. Nem szeretném ha valaki egy szám miatt utasítaná vissza a velem való ismerkedést, főleg hogy ez a szám a múlt és semmit nem árul el a személyemről. Jó embernek tartom magam, barátnőként példás és hűséges vagyok. Ti mi mellett vagytok? Elmondjátok a pontos számot? Kevesebbet mondtok? Kerülitek a témát? Titeket érdekel a partneretek hány emberrel volt?

Köszi a válaszokat :)

2016. júl. 7. 22:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%
Én nem szoktam elmondani, ha nagyon erősködik kevesebbet mondok.
2016. júl. 9. 04:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nyugodtan lehet az ember csapongó ha azt okosan és diszkréten kezeli."

Nem tudsz "diszkrét" lenni! Aki ismer, az rájön, hogy hazudsz, akit nem zavar, az nem is kérdezi.

Ha egyet is letagadsz, és kiderül, oda a bizalom, és ezzel a kapcsolat.

Nem arra fog rájönni a férjed (pasik nem számítanak), hogy 2 helyett, 23 férfival voltál, hanem arra, hogy megtagadod a múltad. Utána már nem azt fogja gondolni, hogy 21et letagadtál, hanem azt, hogy te voltál a helyi ingyenprosti, akit bármikor, bárki megdönthet a mai napig. És ez az, ami miatt tönkremegy a házasságod, amit hazugságra építettél.

Nem hiszem el, hogy kell ez egy normális nőnek? Érdemes hazugságra építeni, és évtizedekkel előre tönkretenni mindent?

Gondolj bele (pl.), a férjed hív egy festőt a gyerekszobához, és észreveszi, hogy ti már találkoztatok. Hazudsz, mert az igazat már nem mondhatod. Vagy fordítva, már tudja hogy hazudtál, és így az igazat nem hiszi el. Mindegyik következménye a válás..

Kell a józan ész az élethez. Ösztönből nem élhetnek már az emberek.

2016. júl. 9. 11:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Magyarázd már meg utolsó, honnan jönne rá egy ismerősöm aki ismer, hogy lefeküdtem egy random csoporttársammal egyetemről. Csak ő és csak én tudjuk. Ugyanígy pár külföldivel akivel soha többé nem látjuk egymást... Ezek olyan dolgok amikről nem beszélünk. Pár közeli barátom tudja a dolgaim de nem mondom senkinek és nem tudok olyan szitut elképzelni ahol ez előjöhet. És pont azért amit mondtál "te voltál a helyi ingyenprosti" emiatt nem fogom elmondani senkinek.
2016. júl. 9. 13:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval inkább hazugsággal nyitsz egy új kapcsolatban? Szíved joga lefeküdni a fél várossal, ha úrnői kedved így tartja, tagadhatatlan; de basszus, vállald már fel. És nem, nem kell mindenki előtt. Viszont ha a barátoddal sem vagy őszinte, és elkezded kozmetikázni az előtörténetedet, akkor gondok vannak, illetve lesznek.
2016. júl. 9. 13:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Amíg az emberek nagy százaléka problémát csinál az előtörténetből addig nem kell csodálkozni ha nem mondják el a nők a teljes igazságot... És nem fekszem le a fél várossal de az a szomorú hogy még a 9 embert is "szégyelni kell", mert a normális nő makulátlan és csak az aktuális barátjával szexelt először :D
2016. júl. 9. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Honnan gondolod, hogy a nők nem mondják el az igazságot? Te nem mondod el. A legtöbben szerintem felvállalják a múltjukat, ahogy a legtöbb férfit valószínűleg nem is zavarná ez a szám, főleg ha 20 felett vagy.

Az viszont, ha hazudsz, jó eséllyel mindenkit zavar.

2016. júl. 9. 14:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Az sem biztos hogy ez a téma előkerül / elő kell kerüljön egy kapcsolatban. Engem például nem érdekelne hány emberrel volt együtt a párom és nem is kérdezném. Annak örülnék a legjobban ha a másikat sem érdekelné... Eddig nem volt arra példa hogy letagadtam volna, mert akkor még csak 3 fiúval voltam azt meg nem tartottam soknak. De most már elgondolkodnék, hogy mit mondok el és mit nem.
2016. júl. 9. 14:24
 18/20 anonim ***** válasza:

Figyelmesen olvasd el, amit írtam.

Nem győzködlek, a te életed! Csak az a baj, hogy nem csak a sajátodat teszed tönkre, hanem a párodét, és a gyerekeidét is.

Soha nem fog rájönni, hogy kikkel, és hány pasival voltál, azt csak te tudod egyedül.

Arra fog rájönni, hogy megbízhatatlan, erkölcstelen, és hazug vagy. Ennek a következményeiből lesz a baj. Ezért kellene elmondanotok a hazudozás helyett.

Ha meg merted tenni, akkor merd felvállalni is! Ez te vagy! Vagy elfogadnak "ilyennek", vagy keresnek egy rendes lányt. De azt senki sem fogja megbocsájtani neked, ha rendes lánynak hazudod magad, miközben egyáltalán nem vagy feleségnek való. Senki nem fog veled, ilyen múltal büszkén mutatkozni, mert mindig is attól fog félni, hogy neki is szégyenkeznie kell miattad.

Mi szóltunk, csak sajnos te a "bűn" elkövetése után kérdeztél. Ilyenkor már csak ítélkezni, és megbocsátani lehet, de egyik sem az én dolgom.

Ha kevésbé lennél arogáns, és önző, akkor szebb életed lehetne. De ha belátnád a saját hibáidat, és nem másokat okolnál érte, akkor még könnyebb is lenne az életed...

2016. júl. 9. 16:52
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, no látod, pont az ilyen emberek miatt mint te, nem kürtölöm világgá a szexuális életemet. Arrogáns és önző a legkevésbé sem vagyok dehát nem ismersz honnan is tudnád ezt eldönteni, pár lelketlen sor alapján. Szerintem attól hogy két ember együtt van még nem szűnnek meg külön személyként létezni és mindenkinek vannak saját titkai, privát szférája amibe nem avatja be a másikat. Ez nem hazudás, ez magánélet. Nem szeretem ha két ember nagyon egymás seggébe van bújva. De nyilván ehhez olyan partner kell akit szintén nem érdekel minden mozzanatom a múltból. Ha valaki x éve együtt van a feleségével és csak később derül ki hogy mennyi férfival volt együtt és emiatt már más emberként tekint rá, akkor abban a házasságban valami nagyon nem volt rendben.
2016. júl. 9. 18:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Remélem találsz majd egy számodra is megfelelő lakótársat.
2016. júl. 9. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!