Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az élvezetesebb a romantikus szex (ami nekem nem nagyon jön be) vagy az erőszakossabb?
Figyelt kérdés
Eröszakosabb alatt nem a kötél meg ilyen használatát értem hanem kicsitt erősebb bökést erősebb paskolást.....ilyenek2016. júl. 6. 23:21
1/7 anonim válasza:
De azért a dekopírfűrész még játszhat?
3/7 anonim válasza:
A romantikus szex az, amikor úgy bánnak veled, mint a hímes tojással? mert akkor kösz nem :)
4/7 anonim válasza:
A bökdösés meg a paskolás még szinte romantika.
5/7 anonim válasza:
Nekem az erőszakos
Es a nők nagy többségének is
6/7 anonim válasza:
Én a romantikus szexet szeretem. Igen , mikor úgy bánnak veled, mint a himestojással. :D
7/7 anonim válasza:
Mikor ,hogy. Ez a lánytól is függ és a kedvemtől ,a hozzá állásomhoz. Mármint a lánnyal kapcsolatos hozzá állásomhoz.
A romantikus alatt azt értem ,hogy simogatom őt,csókolgatom őt mindenhol (homlokán is ,nyakánál..stb),becézgetem közbe...stb
Durvább pedig nálam az amikor jó keményen berakom neki,csapkodom a fenekét,kicsit húzom a haját,a bugyit a szájába rakom,mélytorok...stb Persze ezt úgy ,hogy ő is élvezze. De a korbács,véresre verés és egyéb ilyen BDSM-es szarok nálam nagyon nem dukálnak.
Am szerintem a durvább és a romantikus keverése kiváló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!