Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a tinder olyan jó dolog most az ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti fennt vagytok ezen az oldalon, vagy mi ez? Találtatok már onnan valakit? Megéri tölteni vele az időt? Lányként érdekelne, hogy érdemes regizni rá, vannak normális férfiegyedek?2016. júl. 6. 20:04
1/7 anonim válasza:
Ezt valaki legyen szíves nekem is elmagyarázni privátban, mert nem vágom hogy mi ez és hogy. Előre is köszönöm annak ali veszi a fáradtságot.
23/F
2/7 anonim válasza:
100-ból 1 normális, rendesen belezsibbadt a hüvelykujjam a képek balra dobálásában, mire találtam 2-3 darabot amit lájkoltam. Aztán ugye neki is vissza kell lájkolnia, hogy írjatok egymásnak. Aztán kinek mi az igénye... lehet valakinek bejön.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor lényegében, mint egy futószalagon jönnek a pasik, aztán, akit balra húzok a süllyesztőbe kerül, aki jobbra meg esélyes?
2016. júl. 6. 20:08
4/7 anonim válasza:
Lényegében igen. A legfelszínesebb társkereső a világon, jobbra balra dobod az embereket mint a húsokat a piacon.
5/7 anonim válasza:
Kifejezetten szextárskereső.Ne számíts komoly szándékú emberekre.
6/7 anonim válasza:
Durva egy dolog. Csak szexpartnereket találtam. Értelmes csajokat nem. Fogalmam sincs hol vannak (gondolom, hogy nem az ilyen jellegű oldalakon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!