Mennyire felejtos a dolog internetes ismerkedesnel? (reszletesen a leirasban)
20 eves lany vagyok es rairtam egy 31 eves fiura, igaz en sose irok senkire de vele tettem egy probat. Rogton valaszolt, beszelgettunk, kerdezgetett, en szinten. Aztan kesobb felajanlotta hogy talalkozzunk, meg facebookon is mondta hogy jeloljem be nyugodtan. Korulbelulre megbeszeltunk egy napot meg napszakot de semmi tobb, ez ennyibe maradt. Masnap szinten en irtam, es mikor kerdezte miujsag mondtam hogy munkaugyben kell mennem a repterre (ott dolgozik). Mondta hogy szuper, akkor talalkozzunk. Kerdeztem hogy rendben de megis hogy talalom meg (6 terminal...) es erre nem valaszolt. Sajnos masnap megsem volt idom odamenni hozza, de este irtam neki, hogy kar hogy nem valaszolt. Akkor mondta hogy "hat ugyvolt jossz meglatogatni", mire irtam neki hogy bocsanat hogy nem szoltam hogy megsem megyek, "de ez neked ilyen fontos? tenyleg bocsanat"...es erre sem valaszolt. azota sem. (3 napja).azt latom hogy olvasta meg azt is hogy online.
Sajnos nem vagyok tul tapasztalt, de azt tudom hogy nem szabad zaklatni az embereket inkabb erdemes hagyni...Viszont vasarnap ugyanilyen munkaugyben ujra kell mennem. Esetleg megprobaljak irni neki, hogy megyek ujra vagy ha akar majd keres?
Bocsanat nagyon hosszu, csak szeretnem ha olyan valaszt kapnek ami teljesen az en szituaciomra passzol. Es remelem tudtok nekem segiteni, meg nem kerdeztem sosem itt semmit. Es bocsanat hogy nincs ekezetem de nem Magyarorszagon elek.
Én az ellenségemnek se ajánlanám.Én interneten ismertem meg azt a lányt,aki lelkileg teljesen tönkre tett a fogyatékos bizonytalan viselkedésével.
Aki nem tud máshol ismerkedni,annak csak azt a tanácsot tudom adni,hogy várjon ölbe tett kézzel,hátha belebotlik egy normális emberbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!