Szerintetek béna dolog egy lánynak számot küldeni rádióban?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 12:27
1/6 anonim válasza:
Nem béna dolog, csak elég nehéz rávezetni arra, hogy x időben hallgassa az y rádióadót és figyelje is amit mondanak benne. :D
2/6 anonim válasza:
Nem csak nem hiszem h manapság sokan hallgatnak rádiót :)
Mikor ott az internet :)
Bár ha tod h arra az adóra van rá kattanva és most is hallgatja akkor küld.
3/6 anonim válasza:
1-es, 2-es mindent leírt. Én nagyon örülnék neki (bár nem hallgatok rádiót :D )
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez eléggé ilyen ,,csod" gondolkodás,szal nem egy ALFAhím tulajdonság.
Ne küldj hidd el,a vonzalom exponenciálisan lezuhan ha ezt megteszed komolyan mondom vagy majd hülyének néz és félre kefél.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a rádió ismét egyre divatosabb lesz. Szerintem olasz dolog rádión számot küldeni, am meg simán felhívod telón, h kapcsoljon az x rádióra XD
6/6 anonim válasza:
" Szerintem ez eléggé ilyen ,,csod" gondolkodás,szal nem egy ALFAhím tulajdonság."
Egy alfa azt tesz, amit akar, ha számot akar küldeni, akkor számot küld. :D Ha csak azért nem küld számot, mert mások szerint az nem alfa, akkor ő sem alfa, mert fontosabb számára mások véleménye, mint a sajátja.
De manapság ki hallgat még rádiót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!