Lehet-e esélyem és összejöhet-e a dolog?
Figyelt kérdés
Van egy lány ugyanabba az iskolába járunk. Ő egy évvel idősebb, mint én már korábban is gondoltam rá, hogy elkezdek vele jobban ismerkedni, de nem akartam mert barátja volt. Pár napja szakított és arra gondoltam, hogy akár tényleg ismerkedhetnék vele jobban mert szoktunk néha beszélgetni. A kapcsolata csak 1 hétig tartott (nem jött össze neki nem az a mai minden nap új pasi típus) és nem tudom, hogy lépjek-e mert szerintem én is tetszek neki. Szerintetek jó ötlet vagy nem a szakítása miatt??2013. okt. 16. 15:13
2/2 anonim válasza:
sztem mindenképp próbáld meg,nincs veszteni valód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!