Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van ez webcam kozben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez webcam kozben?

Figyelt kérdés
Ha webcamkzok egy sraccal akkor csak azt szeretem ha engem nez engem meg nem izgat az o latvanya,ahogy masztizik,pedig szeretnem hogy izgasson engem is:/ viszont ha valami idosebb pasival webcamozom akkor sokkal szegyenlosebb vagyok,van ennek valami oka?

2016. júl. 6. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Na varjunk te most lany vagy? Mert ha nem akkor eltevesztetted a kategoriat.
2016. júl. 6. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Hol webkamozol?

Milyen oldalon?

2016. júl. 6. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Lany es skypon:D bocsi ha kicsit ertelmetlennek tunik a kerdes:/
2016. júl. 6. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Na most kapni fogsz kb 200 privat levele, hogy veluk is kamozz :)

Szoval en dumalgattam ilyen temaban jo par csajjal meg anno hogy megertsem mit is akarnak a lanyok. Abszolut nem fura a reakciod. A lanyokat nem szokta izgatni egy allo farok latvanya, legalabb is a tobbseget nem. Ezt a fiuk nem igazan ertik, mivel mi nagyreszt vizualis tipusok vagyok. Magyaran attol izgulunk fel ha szepet latunk :)

Lanyoknak sokkal tobbet nyom a lantba a fantazia es az ateles. Sot olyan lanyt is ismerek aki kamozas kozben sajat magat nezi mert arra izgul fel jobban :)

Vegul az idosebb pasis dolog azert van nalad, mert oket erettebbnek es tapasztaltabbaknak tartod es ez miatt van benned a szegyenlosseg, hogy vajon jo az amit csinalsz, jol nezel e ki, nem vagy e ciki, mert lehet mar latott ennel jobbat is stb.....

En azt javaslom azt csinald ami neked jo. Ne torodj azzal ki mit mond. Ja es nem kell mindenkinek valaszolni a privatjara :)

2016. júl. 6. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Légyszi küldj linket a skypodról!

Kérlek..........

2016. júl. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!