Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan veletek hogy valami elvette szex kozben a kedveteket es lelankaft?
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 22:22
2/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Mikor egy kukorica kipattan a péniszedre és farkasszemet néz veled anál közben. Az a pillanat felbecsülhetetlen.
3/9 anonim válasza:
volt..meg olyan is h nem volt kedvem hozzá annyira szenvedve és szarul csinált mindent
4/9 anonim válasza:
Amikor még egy darab fa is emocionálisabb lény a nőnél, az az ultimate bäszki érzés. Felállványoznám is ledőlne tőle.
5/9 anonim válasza:
volt olyan, hogy a volt barátnőm illata teljesen más volt, mint szokott és nem izgultam fel rá, azaz a látványra igen, de utána az illata miatt az agyamban olyan volt mintha "más nő" lett volna és lelankadtam...fura érzés volt, mert az illata alapján az agyam azt hitte más csaj...
ami gyakran előfordult, volt barátnőm közben kiszaladt wc-re, mert kezdte úgy érezni, hogy pisilnie kell :D amire visszaért már nem volt hangulatom...főleg amikor hosszú előjáték után reset és élni is alig volt erőm, nem megint lenyomni mindent :D
fáradtság miatt volt néhányszor...
23F
6/9 anonim válasza:
Igen, amikor rámcsörgött a feleségem.
7/9 anonim válasza:
Amikor mondott egy mondatot amivel eszembe jutatott egy lányt aki megalázott nem csak hogy lelankadt de el is kapott az ideg el is mentem otthonról. Aztán megbeszéltük hogy azt a mondatot ne!
8/9 anonim válasza:
6-os szar érzés lehetett. :D :D :D
9/9 anonim válasza:
Persze. Amikor megcsörren közben a telefon, azt látom rajta hogy csak hagyja magát, időre kell csinálni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!