Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a taposás fétisről?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 13:52
11/19 anonim válasza:
Kedves kérdező ezzel nem azt mondtam hogy elmeheteg vagy... Én se vagyok az anális szex híve.. De ha ezt kéri a vendég akkor mű f...al vagy felcsatolhatóssal megdugtam rendesen de csak annyira hogy érezze a törődést 😄 22 N
12/19 A kérdező kommentje:
Jó!
2016. júl. 6. 14:38
13/19 anonim válasza:
Most miért kéne ezt mindenkinek normális dolognak tartania?
A többi sem az!
Neked nem mindegy, hogy ki mit tart elfogadhatónak és mit nem?
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó,de tolerálom és nem irok ilyen kommentet hogy Elmebeteg,kezelésed magad,stb.ennyi
2016. júl. 6. 14:44
15/19 A kérdező kommentje:
Jav: kezeltesd magad
2016. júl. 6. 14:44
16/19 anonim válasza:
Én sem ezt írtam, saját magadnak magyarázol be hülyeségeket.
Úgy görcsölsz azon, hogy ki mit gondol róla, mint ha isten tudja mi lenne akkor...
17/19 anonim válasza:
Én nem értem miért tartják ezt olyan durva dolognak, szerintem a többi fantázia amit ma már tök természetesnek tartanak, sokkal betegesebb és agresszívabb... Pl szinte mindenki szub meg dom meg anyámkínja, megy a durvaság meg alázás agyba-főbe (persze főleg a nők felé) és akkor erre fujjognak. Komolyan nem értem az embereket. Én megtenném ha a barátom ezt akarná.
18/19 anonim válasza:
Az a 18 éves srác vagyok igen én csak egyszer tettem fel a kérdést és sikerült is össze jönni egy csajjal szóval nem veszett ügy :) azóta már 4x taliztunk és volt taposás bőven meg csinált footjobot is :) bár kicsit kevés mert 40 kiló és nem igazán érzem de legalább találtam valakit :) szóval nem esélytelen itt se pedig itt gondoltam a legkevésbé hogy találok erre valakit de kellemes csalódás volt
19/19 anonim válasza:
Én ilyen fétissel rendelkezem, szóval azt hiszem egyértelmű, hogy mi a véleményem róla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!