Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a taposás fétisről?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 13:52
1/19 anonim válasza:
Hiába kérdezed meg kétnaponta, nem fog változni a véleményünk.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem a 18éves fiúcska vagyok,aki csak álmodozik róla
2016. júl. 6. 13:54
4/19 anonim válasza:
Szeretik megtaposni a férfiakat, lelkiekben mindenképp :/
5/19 A kérdező kommentje:
4-es igazságod van!pacsi
2016. júl. 6. 13:55
7/19 A kérdező kommentje:
De ha egy sub nő ara vágyik,hogy szétalázzák az teljesen oké,ugye?
2016. júl. 6. 13:57
8/19 anonim válasza:
Meg taposlak de úgy hogy többet fel nem kellesz. Viccet félre téve 2 évig voltam Domina fősuli mellett sok érdekes dologgal találkoztam. A taposás az egy olyan dolog hogy kellő tapasztalat és anatómia ismeretek nélkül senki se vágjon bele heccből mert komoly sérülések lehetnek... Pl lett volna olyan kuncsaftom aki konkrétan azt kérte volna hogy ki fekszik az útra és gördüljek át rajta kocsival!!!!!! Elég nagy összeget ajánlott.. Természetesen elhajtottam a fracba.... Sőt olyan is volt aki bármit meg adott volna azért hogy többé ne legyen normális ember azt akarta hogy olyan maradandó nyomot hadjak hogy mindig emlékezzen rá.. csonkítsam meg törjem össze valamiét... szintén elküldtem melegebb éghajlatra... Sajnos sok pihent agyú beteg elméjű fazon keresett meg 22 N
9/19 A kérdező kommentje:
8-as én nem vagyok Elmebeteg, nekem nem vágyam hogy autóval gázoljanak el,vagy hogy törpék el kezem-lábam!
Sok ember ezt az egészet nagyon rosszul képzeli el,de szerintem ezt Te+Én értjük!
De pl az hogy úgy se.g.gbe legyenek d.ugva az teljesen okés dolog!Ami szerintem sokkal undorítobb!A kakilóba a kuki-)
2016. júl. 6. 14:23
10/19 A kérdező kommentje:
Javítás:törjék el
2016. júl. 6. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!