Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez átlag feletti?
Sose dugdostam WC papír gurigába. Ellenben ha valakibe bedugom figyelem a jelzéseket.
Nője válogatja, van akinek az enyém már sok, póz, izgalom, hangulat stb függő. De általában pont ideálisnak mondják
ezt a WC papír méretezést én is csinálom és használom (lehet nálam olvastad anno), én azt mondom, hogy ha a WC papírba éppen nem fér be, mert már fájna, erőltetett lenne, nagyon szorítana akkor a te méreted (átlag ide vagy oda), tökéletes a nők nagy részének.
Nálunk van néhány játék és köztük néhány dildó is, mindenféle méretben és ami páromnak nagyon nagyon bejött, amit szinte mindig tud semmi probléma nélkül használni az egy kb 15cm hosszú (ami be is megy) és kb 13,5-14cm átmérőjű műfarok. Van néhány nagyobb, hosszabb is, de ez az amit bárhol bármikor és a legnagyobb élvezetet adja. Azt mondja számára ez egy tökéletes méret, persze ha most 16cm hosszú lenne, nem érezne különbséget.
Szóval ezt lemértem és nem megy be a gurigába, éppen nem megy be. Ha talán igazi lenne akkor lehet be lehetne tuszkolni, de kb akkora mint a guriga.
Egy szó mint száz: A te méreteddel soha nem fogsz csalódást okozni, nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!