Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek a barátom golyóiva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátom golyóival szex közben?

Figyelt kérdés
Szeretjük a szexet, imádja is amit csinálok. De valahogy én valamit szeretnék a heréivel is kezdeni, bár ő eléggé ellenzi, azt se szereti ha markolászom, csak nagyon ritkán esik neki jól(persze nem úgy bánok velük mint egy tekegolyóval..) . Srácok, ötletek? vagy hagyjam a fenébe?
2016. júl. 6. 00:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
miközben vered neki, nyalogasd a golyóit, amellett h irtó szexin néz ki, kellemes is :)
2016. júl. 6. 00:55
 2/7 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, pl nekem is elég érzékeny és nem kellemes ha hozzáérnek izgalmi állapotban, de volt már, hogy jó volt, de szerintem max második menetnél...

23F

2016. júl. 6. 00:56
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Én imádom, ha markolássza, morzsolgatja gyengéden a nő, majd bekapja és szívgatja a golyókat.
2016. júl. 6. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is borzalmasan érzékeny. Nem is szeretem ha más hozzá nyúl. 29/F
2016. júl. 6. 06:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szereti akkor hagyd ...
2016. júl. 6. 07:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Billiárdozz Velük.
2016. júl. 6. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg nyalogatni neki egy kicsit, aztán ha tetszik neki akár még a seggét is kinyalhatod. Nem rossz.
2016. júl. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!