Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lány vagyok és fesztiválra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lány vagyok és fesztiválra megyek, akkor készüljek a legrosszabbra? Meg akarnak dugni, letaperolnak? Ráadásul kicsi vagyok és gyenge.

Figyelt kérdés

2016. júl. 4. 01:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
tuti meg akarnak dugni, de egy normális pasi nem fog erőszakoskodni vagy rákényszeríteni és ezek a normálisak meg is védenének egy hülyétől. Amitől félhetsz ha berúgsz és engeded a taperolást vagy hasonló. Talán ne rúgj be annyira, hogy ne tudj gondolkozni.
2016. júl. 4. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyedül ne menjél fesztiválra, csakis társasággal.

Ha csak kicsit becsiccsentesz, már akkor is járhatsz úgy hogy túl könnyen közel engedsz magadhoz neked tetsző srácot, majd az leitat és megdug.

Ha meg többet piálsz, akkor még rosszabb arcok is kihasználhatnak. Vagy csak szimplán piásan esel, kelsz és megsérülsz.

2016. júl. 4. 15:27
 13/14 A kérdező kommentje:

Fuh vannak nyomorékok...

Aki normálisan válaszolt, azoknak köszönöm :D

2016. júl. 4. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
ha tanácsot akarsz írj
2016. júl. 10. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!