Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj lefeküdni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj lefeküdni egy részeg lánnyal?

Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem baj az.

22/L

2016. júl. 3. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Ha védekezésre, tiltakozásra képtelen állapotban van akkor büntetendő cselekmény!
2016. júl. 3. 22:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tisztázzuk, ha belemegy, úgy értettem.
2016. júl. 3. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Nemi erőszaknak számít mivel ittas és így tehetetlen...

Amúgy nincs ezzel gond csak ha a csajnak belenyilal a seggébe és feljelent akkor te bűnös leszel.

(Persze ez nagyon ritka eset de olvastam már ilyet ).

2016. júl. 3. 22:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Én nem egy földön fetrengően részeg lányra gondoltam, hanem olyanra, aki nem totál részeg.
2016. júl. 3. 23:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy elötte megbeszélitek, majd leitatod és majd akkor? Józanul nem mered, vagy mi a baj?
2016. júl. 3. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Mármint arra gondolsz, hogy gátlásait leküzdendő iszik előtte?
2016. júl. 3. 23:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Pl.: van egy parti, és egy random részeg csaj benne lenne. Ezzel mi a baj?
2016. júl. 4. 02:19
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Tegyük fel meg is adod a számodat neki. S csaj p..csa részeg jó formán arra se emlékszik hogy kivel mikor de te valamiért meg maradsz a buksiában... Esetleg nem húzták gumit és a csaj 3 hét múlva felhív hogy terhes.... És igazából nem tudod meg mondani hogy a tiéd hisz te is le feküdtél vele... Ez csak akkor derül ki ha meg szüli a babát utána DNS vizsgálat és ha tiéd akkor a gyerek 18 éves koráig vagy minimum addig amig tanul 20-24 éves koráig fizetheted a gyerektartást csak azért mert volt egy egyéjszakás kalandod egy részeg csajjal és nem húztál gumit.. És úgyan ez igaz arra ha épp elkaptál valami jó kis nemibetegséget ez is az miatt van mert nem védekeztél... De gondolom felnőtt ember vagy és felelős döntéseket tudsz hozni. Minden jót. 22 N
2016. júl. 4. 05:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Miért ne védekeztem volna :D? Én nem iszom.
2016. júl. 4. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!