Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség ha szűz lánnyal szeretek szexelni?
Erdekes felfogas. Én is még szűz vagyok, én meg olyan pasival lennék aki tapasztaltabb. Kinek mi :)
L
Azt a kommentedet olvasva, hogy azzal nem szakítasz, aki szűz, nem olyan önzőség. De! ha ezzel azt próbálod elérni, hogy ne vágyjon másra, mert "nem lesz jobb", és "úgyse ismer jobbat" alapon, akkor egy önző srác vagy.
Tudod az a jó a tapasztalt emberekkel, hogy az érzéseikkel tisztában vannak. Erre emlékezz majd, mert nem a test a lényeg, nem a szex, hanem az érzések. Legalábbis egy nőnek mindig. Ha nem ismeri őket, egyszer elkezdi megismerni, és fel kell készülnöd, hogy az esetleg mindkettőtöknek fájni fog.
Én lelkis ember vagyok és nem lennék már szűz lánnyal szívesen.. max ha nagyon akarná. De egy szűz lány 80% hogy nem marad meg az első pasi mellett, aki megfekteti, szóval nekem csak fájna a szomorú igazság, hogy aki egykor velem feküdt le, évekkel később már más ágyában fetrengene.
És sajnos van is ilyen emlékem... és szar a tudata, hogy mással van a csaj ma már.. meg le is feküdt már másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!