Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Önzőség ha szűz lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőség ha szűz lánnyal szeretek szexelni?

Figyelt kérdés
Szüzességet akarok elvenni ha már sokszor csinálta a lány akkor már nem is érdekel vele a szex..

2016. júl. 2. 14:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szuz:D ezt benezted:Dd
2016. júl. 2. 15:36
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként voltam már egy a sok közül ezért akarok 1. Lenni egy lánynál
2016. júl. 2. 15:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem neked semmilyen punci nem jut.
2016. júl. 2. 16:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Tegyuk fel: járni kezdesz egy szűz lánnyal. Idovel megtortenik a dolog. Utana mar ő se kellene? Mert már nem szuz? :D
2016. júl. 2. 16:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Kellene met én vettem el neki
2016. júl. 2. 19:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Erdekes felfogas. Én is még szűz vagyok, én meg olyan pasival lennék aki tapasztaltabb. Kinek mi :)

L

2016. júl. 2. 22:55
 17/20 Deflohelp ***** válasza:
100%
Igen.
2016. júl. 3. 07:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Azt a kommentedet olvasva, hogy azzal nem szakítasz, aki szűz, nem olyan önzőség. De! ha ezzel azt próbálod elérni, hogy ne vágyjon másra, mert "nem lesz jobb", és "úgyse ismer jobbat" alapon, akkor egy önző srác vagy.

Tudod az a jó a tapasztalt emberekkel, hogy az érzéseikkel tisztában vannak. Erre emlékezz majd, mert nem a test a lényeg, nem a szex, hanem az érzések. Legalábbis egy nőnek mindig. Ha nem ismeri őket, egyszer elkezdi megismerni, és fel kell készülnöd, hogy az esetleg mindkettőtöknek fájni fog.

2016. júl. 29. 01:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Én lelkis ember vagyok és nem lennék már szűz lánnyal szívesen.. max ha nagyon akarná. De egy szűz lány 80% hogy nem marad meg az első pasi mellett, aki megfekteti, szóval nekem csak fájna a szomorú igazság, hogy aki egykor velem feküdt le, évekkel később már más ágyában fetrengene.

És sajnos van is ilyen emlékem... és szar a tudata, hogy mással van a csaj ma már.. meg le is feküdt már másokkal.

2016. aug. 14. 01:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! végre valaki megért nekem is van ilyen emlékem abbol indulok ki
2016. aug. 14. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!