Az a lány aki 17 évesen azt mondja, hogy nyelvvel nem szeretek csókolózni szerintetek szűz?
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 06:56
2/12 anonim válasza:
Nagyanyám se szeret nyelvvel csókolózni, de azért....
3/12 anonim válasza:
de azért mégis van gyereke:D szóval ...:D
4/12 anonim válasza:
nagyanyádnak gyereke van? hogy a fenébe tudja szoptatni? vagy hogy szülte meg egyáltalán? mikor lépett a változó korba? hormonkezelést kapott?
5/12 anonim válasza:
és honnan tudod, hogy nagyanyád nem szeret nyelvvel? próbáltad, és elutasított? vagy mondta? én elképzelek nagyanyámmal egy ilyen beszélgetést, persze lehet hogy vagány néni, de nem biztos hogy igazat mond...
6/12 anonim válasza:
Ennek a 2nek mi köze van egymáshoz?! xddd
7/12 anonim válasza:
#5 - Hűtsd már magad, talán működni kezd az agyad :))
8/12 anonim válasza:
szerinted, ha szeretem a sajtburgert, létezik isten? semmi köze hozzá, ő így szereti(bár elég furcsa)
9/12 anonim válasza:
És ha az? olyan nagy probléma 17 éves lánynál hogy szűz?!
10/12 anonim válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz:D:D én is 17 eves vagyok, nem szeretem a nyelves csókot,de nem vagyok szűz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!