Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merte folytatni?
Figyelt kérdés
Tegnap életemben elõször lefeküdtem egy fiúval. Nagyon hosszú elõjáték volt mielött behatolt. Azonban mikor berakta és elkezdett mozogni borzasztóan fájt. A fiú látta rajtam, h fáj és abba hagyta majd megkérdezte, h mit csináljon velem erre azt válaszoltam, h folytathatja csak lassabban. A fiú viszont nem folytatta hanem felállt, keresett valamit aztán mellém térdelt és simogatta a hasam. Végül pedig azt mondta, h nem tud velem mit csinálni aztán bocsánatot kért és azt mondta, h tudja, h nagyon rossz érzés számomra ha nem folytatja majd felöltöztünk és õ elment. Nem értem, h miért nem folytatta. Az értelmes válaszokat elõre is nagyon köszönöm.#első #szūz lány
2016. júl. 2. 14:13
1/8 anonim válasza:
Egyszerűen megijedt...gondolom neki sincs túl nagy tapasztalata és ennyi...majd párszor össze simultok és nem lesz gáz...
3/8 anonim válasza:
Hát ez nagyon furán hangzik így.Megijedt szerintem és Ő is tapasztalatlan még a lányok terén.Ki sem lyukasztott?
Az a gond ,hogy a fiúk egy részének csak szája van,a hímvesszőjét csak pisilésre tudja használni,az ágyban már nem.:)
Én lány vagyok,de ha egy fiú egy meztelen lányt otthagy aki ráadásul szexelni akar vele az nem normális.Hát nem? 19/L
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. A fiú mielött lefeeküdtünk azt mondta, h nagy tapasztalata van olyan lánnyal aki már nem szūz és én leszek neki az elsõ szūz lány, de õ tudja, h mit, h kell csinálni. Egyetértek veled kedves 3-as.
2016. júl. 2. 14:55
5/8 anonim válasza:
maradhatott volna utána, hogy jobban érezd magad.
6/8 anonim válasza:
Mondjuk azért mert egy normális emberi lény, aki nem képes élvezni miközben a másiknak rossz? Tök durva, hogy nem örülsz, hogy ilyen rendes volt hanem még te aggódsz..
7/8 A kérdező kommentje:
Nem aggódok csak azt hittem, h valamit elrontottam és ezért hagyott ott.
2016. júl. 2. 15:28
8/8 anonim válasza:
Szerintem meg szimplan nem volt meg egyutt szuzzel, igazabol annyira nem erdekled hogy magara vallalja miattad a felmerulo nehezsegeket (ertsd azt az idoszakot, amikor meg nem lehet teged ugy kurni ahogy epp akarja), igy konnyebb volt lelecelni. Mar csak azt kene tudni hogy miert adtad olyan pasinak a szuzessegedet aki nem szeret teged es meg kapcsolatban sem volt veled. Ez eleg szanalmas lepes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!