Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ezalatt érteni?
Az lenne a kérdésem, hogy mit értünk azalatt, hogy "működik a kémia" vagy "nem működik a kémia" egy adott pár két tagja között? Mármint mi határozza meg, hogy működik-e vagy sem? És mit takar az, hogyha nem működik?
Előre is köszi a válaszokat! :)
19/L
19 vagy és nem tudod?
A nagy L-ből csinálj kis l-t, és irány a tini kategória.
Majd ott válaszol rá egy felnőtt.
23/F
16:08-as. Nem tudom miért kell ilyen hangnemben válaszolnod. Szimplán feltettem egy kérdést..
16:19-es. Igen, ezt én is tudom. De az a kérdésem, hogy mitől függ az, hogy "működik-e a kémia"?
bocsi de ennek inkább máshol kellene utána nézned
kémia : hormonok
van h ma szexuális felizgat egy pasi másnap meg hidegen hagy
függ a ciklusodtól pl
függ h mit használ illatszernek a pasi
milyen kedved van
hogyan gondol a pasi rolad
neki bejössz e
és még vagy ezer dolog ...
de ez csak egy mondás igazából
a lényeg h az adott pasihoz vonzodsz e vagy sem
ez a lényeg nem az h ezr megmagyarázzuk neked
am meg biologia tárgykör
Ez az adott emberek génállományától függ. Ha a másiknak a te állományodtól eltérő géntérképe van vonzódsz hozzá, kívánod szexuálisan, ha jól működik a kormonális szabályzásod. Ezért van az, hogy pl. van pár izzadt pasi körülötted. Van amelyiket büdösnek találsz, van amelyik illata beindí és azonnal letepernéd. Ez a szaporodással függ össze. Minél eltérőbb, passzolóbb génállományú egyedek jöjjenek össze, ezáltal lecsökkentve a genetikailag beteg utód valószínűségét. (Természetesen speciális esetek is vannak mindig.)
Dióhéjban ennyi. Remélem érted, és segített.
18 L (biológus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!