Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek ennyire az idősebb, éretebb férfiak?
Nagyon ciki?
Mondjuk èn 25vagyok és a 40év körüli vagy a feletti férfiakhoz borzasztóan vonzódom.
Miért van ez? Nem apakomplexus!
4:
Igen, ezt én sem értem amit írtál.
Mindenki úgy is a saját szintje környékén ismerkedik jó részt. Anyukám gyári munkás és mondta hogy ott is van egy nagyon csinos fiatal lány, aki egy nála 15 évvel idősebb lassan 40 éves csávóval van együtt, aki szintén a gyárban dolgozik.
Egy nem diplomás/nem értelmiségi/nem szupermagas egzisztenciájú, de minden másban (külsőre tartja magát, belsőre tökös, férfias, normális) rendben lévő 40-es, érettebb, idősebb férfi is tud magának fiatal nőt szerezni. Csak nem az ügyvédnők, doktornők és bankárlányok és hasonlók között kell keresgélnie, ennyi a nagy trükk.
Ugyanígy a nővérem óvónő és a vele kb egykorú (24 évesek) legjobb barátnője is egy 36 éves csávóval van együtt, aki valamilyen szakiként dolgozik.
52 éves férfi barátnőt keres....
Érdeklődni itt....
Írhattam volna szebben is....
Hogy neked miért kell az idősebb, sok mindennel magyarázható, de benne vannak az anyagiak is, ne áltass senkit.
Az idősebbnek meg azért kellenek a fiatalok, mert friss hús, ki ne akarna magának fiatal bigét?
Én akkor sem tudok vonzódni nálam majdnem 2x olyan idős pasihoz, egyszerűen taszít.
Hiába, nem vagyunk egyformák. 24L
14:
Erre ugyanígy megkérdezhetném hogy és annak mi értelme, hogy te mondjuk egy veled egykorú, szintén 24 éves sráccal jössz össze? Az mögött nyilván nemesebb dolgok állnak, mint "az egzisztencia és friss hús".
17:
Ilyet ki írt? Inkább az a reális, hogy egy termékeny 18-27 éves nő lehetőleg tőle 5-15 évvel idősebb férfival jöjjön össze. Persze egy 18 éves ne 5 évvel idősebbel (23 éves) és egy 27 éves ne 15 évvel idősebbel (42 éves)
De ne mondd már hogy szerinted a világ legnormálisabb dolga az, hogyha valaki tőle maximum 1-2 év korkülönbségű emberrel van együtt
18:
Úgy, hogy a dolgok máshogy működnek kamasz (18 vagy alatti), mint felnőtt korban. Valamint a gyerekkorúak nem számítanak bele a listába.
A dolgok attól is függenek te akarsz-e családot, gyerekeket. Ha egyáltalán nem soha az életben, akkor kefélgess azzal össze-vissza akivel akarsz. Legyél te 15 és dugj 50 évest vagy legyél te 50 és dugj 15 évest.
De ha valaha is szeretnél majd családot, gyerekeket és egy viszonylag szeretetben-boldogságban felnevelt pár gyereket, akkor ehhez képest válogasd meg a párod. Erre pedig legalkalmasabb az ha durván a férfi idősebb 5-10 évvel a nőnél. Ez ellen nincs mit tenni, ez a legtöbb esetben így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!