Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szuz lany kerne hogy jo erosen dugjatok meg megtennetek?
5-ös :)
Barátnőm szüzességét mikor elvettem (én inkább a gyors és átfogó hirtelen döfés mellett teszem le a voksom mintsem a sokáig tartó próbálkozás mellett) utána rögtön úgy kívánta a heves/vad gyors agresszív dugást, hogy azt a mai napig nem fogom elfelejteni.
Kedves utolsó. 5-ös vagyok. Persze a behatolást egy határozott mozdulattal kell csinálni és nem totojázkodni.
De előtte kellő időt hagyni. Utána ha meg történt a behatolás két három lassabb mozgás után lehet gyorsabb tempót felvenni. De az hogy egyből kenje neki a csávó mint egy vadliba azt nem kéne. 22 N
Persze biztos van olyan majom aki megtenne, utana meg panikolna hogy mitol sir es kap sokkat a lany... egyebkent pedig mit ertesz jo erosen alatt?
Lehet ami mar neked az, masnak meg nagyon nem.
Ahogy csak szeretné, bírom a hosszú meneteket ;)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!