Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy szuz lany kerne hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szuz lany kerne hogy jo erosen dugjatok meg megtennetek?

Figyelt kérdés
Csak kivancsisag elnezest az ekezetert 19L
2016. jún. 29. 06:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok tapasztalatlan lány fantáziál erről, aztán mikor ott a helyzet, akkor rájön, hogy egy kemény menet az fájni is tud, ha még nincs elég tapasztalat, és gyorsan visszakozik
2016. jún. 29. 08:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11 érti. Vágyak és valóság két különböző dolog.
2016. jún. 29. 08:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Egyszer ugyanezt álmodtam :) Nagyon elélveztem álmomban :) (Ébredéskor pedig rájöttem, hogy igazából is :D) Amúgy az életben szűz lánnyal nagyon óvatosan csináltam :) Nem is gondoltam volna egyszer kérhet ilyet egy szűz lány :) De az biztos, hogy ők a gyengéim :)
2016. jún. 29. 08:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Naná. Megkeféljelek?
2016. jún. 29. 08:59
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

5-ös :)

Barátnőm szüzességét mikor elvettem (én inkább a gyors és átfogó hirtelen döfés mellett teszem le a voksom mintsem a sokáig tartó próbálkozás mellett) utána rögtön úgy kívánta a heves/vad gyors agresszív dugást, hogy azt a mai napig nem fogom elfelejteni.

2016. jún. 29. 09:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. 5-ös vagyok. Persze a behatolást egy határozott mozdulattal kell csinálni és nem totojázkodni.

De előtte kellő időt hagyni. Utána ha meg történt a behatolás két három lassabb mozgás után lehet gyorsabb tempót felvenni. De az hogy egyből kenje neki a csávó mint egy vadliba azt nem kéne. 22 N

2016. jún. 29. 09:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Persze biztos van olyan majom aki megtenne, utana meg panikolna hogy mitol sir es kap sokkat a lany... egyebkent pedig mit ertesz jo erosen alatt?

Lehet ami mar neked az, masnak meg nagyon nem.

2016. jún. 29. 09:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Megtennem, persze.
2016. jún. 29. 09:33
 19/23 anonim ***** válasza:

Még szép, hogy meg!

21/F

2016. jún. 29. 11:08
 20/23 anonim válasza:

Ahogy csak szeretné, bírom a hosszú meneteket ;)

37F

2016. jún. 29. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!