Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők! Titeket is általában súlyban, testalkatban hozzátok arányosan illő egyedek néznek meg a legjobban az utcán?
Ma gondolkodtam rajt, hogy miért pont azok a nők szemeznek velem, akik nekem is tetszenek?
Aztán rájöttem, hogy azért, mert kinézetre, testalkatra passzolnak hozzám. Én 62kg vagyok 175cm és ilyen 45-52 kilós, 165-175cm-es nők néznek meg a legjobban. 60-65 körüliek már egyáltalán nem. Illetve még 1-2 elfajzottabb milf.
Ti, hogy tapasztaljátok ezt?
Egyáltalán nem :)
160cm vagyok, 48kg és egyáltalán nem az ilyen paraméterű fiúk néznek meg csak, és én sem csak az ilyen fiúkat találom meg:)
20/N
Engem szinte minden pasi megnéz :D 157cm és 47 kg vagyok.
20L
197 cm magas, 89 kg-os, vállas-sportos alkatú srác vagyok.
MINDEN NŐ MEGNÉZ. Úgy értem hogy minden fajta kategóriába tartozó nő megnéz magának. Kövér, átlagosak, vékonyak, sportosak is. Voltam már 156 cm-es lánnyal is és 190 cm-essel is. Egyszer kipróbáltam kövérrel is és vegyesen vagyok nagyon karcsú és átlagos alkatú lányokkal is.
Nem veszem észre hogy az 180-as lányoknak jobban tetszenék mint az 165-ösöknek, ebben nem látok különbséget.
abszolút nem
elég izmos vagyok, sportolok is rendszeresen
mégis a 40-50 kilós pasik nézegetnek legjobban
Én speciel kövér vagyok, de mindenkit megnézek. Az nem bűn, álmodozni meg szabad.
De engem még az alkatban hozzám passzolók sem néznek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!