Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kigyúrt férfiak miért csak a vékony vagy izmos lányokat szeretik?
En is kigyurt vagyok..de halalom az 50 kilos nok..legyen comb..kerek fenek.mell.. Kis pocak..szamomra ez a noies!
Volt gyonyoru vrkony nagy mellu baratnom..de 50 kilo volt es alig tudtam rafekudni:) szval nekem ez nem palya!!!
Ha rajtad felesleg van, akkor miért várod el, hogy a férfinek kidolgozott teste legyen?
Te nem vagy hajlandó a kisujjad sem mozdítani, de a férfinél elvárás... Hát ezért szeretik a sportos férfiak a sportos nőket, mert azok tesznek magukért valamit
Csak a szokásos.
Az átlagos vagy elhízott csaj aki az izomtibikre csirgatja a nyálát.
Te mit gondoltál, hogy a pasi vért izzad miközben te otthon fetengsz a tv előtt, zabálid a csokit és cinikusan benyögöd, hogy téged a lelkedért szeressenek?
A #15-nek igaza van.
Akár bevalljuk akár bem a kondizásnak erős csajozási okai vannak.
18:
Csak a normális, orránál tovább látó ember még ha csajozási okokból kezd főleg gyúrni, akkor is hosszú távra tervez. Ha X év tavaszán elmész a kondiba, akkor leghamarabb X+1 év nyarára nézel ki "kondisan" majd. De még inkább kell 1-2 év (és aztán az hogy akkor se hagyd abba), hogy valóban látszódjon eredmény és nyak alatt is büszkén nézz tükörbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!